18 C
Trogir
Četvrtak, 21 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRProjekcija filma "Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi" ovog petka u...

Projekcija filma “Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi” ovog petka u Trogiru

Film „Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi“ koji  u 68 minuta prikazuje dokumentirane događaje i priče navijača Hajduka u periodu od 2004. do 2016. godine bit će prikazan ovog petka, 24. srpnja u Kuli Kamerlengo s početkom u 21:30 sati.  

Nakon rasprodane premijere u Splitu, turneja filma Naš Hajduk nastavila se po Dalmaciji te je na red došao i Trogir. Paralelno je izdana i knjiga Naš Hajduk koja će se moći kupiti uoči projekcije.  

-Trenutno smo na ljetnoj turneji u suradnji s Kinom Mediteran. Film zapravo priča priču borbe navijača za Hajduk od 2004. do 2016. godine kada zapravo Naš Hajduk postaje suvlasnikom kluba i kreće u otkup dionica Hajduka. Djelovanje Našeg Hajduka je intenzivno i bilo je dosta protesta oko borbe navijača za klub te je zapravo sasvim logično da se pokuša tu priču i zapisati. U ovom slučaju se radi o filmu, a mi smo paralelno izdali i knjigu „Naš Hajduk“ koja također dokumentira sve priče vezane uz borbu navijača za Hajduk. Zapravo smo prijavili EU projekt u sklopu kojeg smo ostvarili suradnju s visokoobrazovnim ustanovama i jedan od rezultata su ovaj film i knjiga. Ovo je priča o borbi grupe građana za nešto što im je jako bitno. Ponosni smo kako je to sve skupa ispalo. Pozivamo sve zainteresirane da se pobliže upoznaju s tom pričom i da nam se pridruže u petak na projekciji filma koja će, kao i sve do sada, biti u skladu s epidemiološkim mjerama. Ovim putem bih ukazao na važnost suradnje s lokalnim podružnicama Torcide i s društvima prijatelja Hajduka jer nam puno pomažu u ovim projekcijama. Stoga ovim putem zahvaljujem ekipi KN Torcida Trogir , kazao je za Gradski radio Trogir Darko Čop iz Udruge Naš Hajduk.  

Cijena karte je 25 kuna, a moći će se kupiti uoči same projekcije ispred ulaza u kulu te online na linku: Kino Mediteran     

ZADNJE OBJAVE