9 C
Trogir
Subota, 22 siječnja, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAPrljavo Kazalište stiže u Spaladium Arenu!

Prljavo Kazalište stiže u Spaladium Arenu!

Napokon Prljavo kazalište stiže u Spaladium Arenu. Dočekali smo i najveći hrvatski bend u Spaladiumu, a Kazalište će se pokloniti koncert ususret Valentinovu – 10.02.2017.

Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere još uvijek poput magneta privlači pažnju publike svih generacija. Podsjetit ćemo da je bend nastao još davne 1977. i da je ime dobio po prvoj epizodi legendarnog stripa Alana Ford.

Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma koje zauzimaju vrhove top ljestvica. Jedno je siguurno, bilo je vrijeme da Prljavo kazalište dođe u Spaladium Arenu i potvrdi status benda koji je tekstovima i glazbom opisivao hrvatsku svakodnevicu. 

Prljavo Kazalište: 

“Veselimo se Splitu i prepunoj dvorani Heroja ulice, nismo još nastupili u Spaladiumu, i evo poklopilo se da uoči Valentinova odsviramo koncert kojim ćemo podsjetiti na 40 godina rada našeg benda. U Splitu nismo bili odavno, a zaželili smo se splitske publike a mislimo da i ona nas. Sjećam se naših koncerta na prepunim Gripama, kao da je to bilo jučer. Nestrpljivo smo i motivirani da ovaj koncert u Spaladiumu bude upamćen…”

Ulaznice za koncert “Prljavo kazalište u Spaladium Areni” 10.02.2016., dostupne su putem sustava ticketshop.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 100,00 kn za parter i 130,00 kn za tribine.

 

ZADNJE OBJAVE