25 C
Trogir
Petak, 12 kolovoza, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRMaškare zavladale Trogirom

Maškare zavladale Trogirom

Nakon što im je aktualni gradonačelnik Ante Stipčić sa zamjenicima Radovanom Slade-Šilovićem i Filipom Anđelićem u utorak predao ključeve Grada, vlast u Trogiru preuzele su maškare.

 Novi čelnici grada, članovi udruge Rašpin Jute tom su prigodom objavili program upravljanja Trogirom.

Počasni gradonačelnik  je pokojni Valentin Buble – Vale i nitko nikada neće sjesti u njegovu stolicu, poručile su maškare i predstavile dvije zamjenice gradonačelnika koje će se brinuti o Trogiru: to su Ivanka Idvorac- Đovana i Dina Rožić koje su obećale kako će im ured biti na malom mostu pored kioska Tiska, gdje će one postaviti svoj kiosk kako ne bi grad dodatno „uvlačile“ u dugove, i naravno uredovno vrijeme biti će od 0 do 24 sata.

Uvesti brojne reforme njihov je prioritet, jer kažu, gradu su itekako potrebne. Tako se na njihovom programu nalaze demografska, porezna, reforme obrazovanja i zapošljavanja te agrarna reforma.

Dodaju kako će posebnu pažnju obratiti na palminu pipu jer Trogir krase palme, a svakim danom sve ih je manje.  

-Preuzimanjem ključeva grada objavljujemo program borbe protiv palmine pipe i svi će građani dobiti potrebnu opremu za uništavanje ovog štetnog nametnika, poručio je Tonći Barada, meštar od maškara.

Kako je izvijestio, Dječji karneval će se održati 24. veljače u sportskoj dvorani, a Trogirski karneval sa brojnim sudionicima iz cijele Hrvatske započet će 26. veljače u 15 sati.

Foto: IRM

{gallery}maskare3{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE