34 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAPrinc s juga - trap zvijezda Dani objavio album za glazbene visine!

Princ s juga – trap zvijezda Dani objavio album za glazbene visine!

“Princ s juga” naziv je albuma iza kojeg stoji mlada trap zvijezda hrvatsko-nigerijskog podrijetla DANI, koji dolazi iz Trogira. Trinaest pjesama od jučer dostupno je na svim streaming servisima, a predvodi ih singl “Visine”.

Moderan zvuk i produkcija, specifična pojavnost i neobično zreli tekstovi – sve su to odlike kojima možemo opisati album prvijenac iza kojeg autorski stoje sam Dani (Daniel Bekavac) i producent Ango (Anđelo Vranješ).

13 pjesama među kojima su se našli i duet “Jug” na kojem gostuje Bore Balboa poznato rap ime iz Šibenika, zatim senzualan duet “Deja Vu” na kojem gostuje Nina Todorović, fantastična mlada beogradska pjevačica i vlasnica hit singla “30.februar” te pjesma “Noć je pala 2” duet s drill izvođačem – Banfica.

Album pak predvodi singl “Visine” koji kao i za ostatak albuma glazbu i tekst potpisuje Dani uz producenta Anga, a za mix i master albuma zadužen je Nikola Civadelić – Kokli.

Pjesma “Visine” dobila je i pripadajući spot za čiju režiju su zaslužni talentirani Luka Matkovića i Ana Cindrić koji potpisuju spotove neke od najvećih balkanskih izvođača (Grše, Miach, Relja, Jala i Buba Corelli, Z++, Hiljson Mandela).

Dani je zasigurno jedno od novih, zanimljivih imena na koje treba računati a glazbena priča albuma “Princ s Juga” neobično je hrabra, iskrena i istovremeno i drska što se i očekuje od mladog izvođača ovog žanra.

Pred njim su i ljetni nastupi a možete ga vidjeti i na ovogodišnjem KulaKula festivalu u Trogiru od 2. do 4.8. gdje će nastupiti uz balkansku trap senzaciju – Senidah.

Nema sumnje, princ s juga novo je glazbeno otkriće, a na vama je samo da pritisnete – PLAY.

FOTO: Tomislav Matić / Ana Cindrić

ZADNJE OBJAVE