31 C
Trogir
NaslovnicaKULTURAPrijavite se i sudjelujte na Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira

Prijavite se i sudjelujte na Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira

S prvom božićnom pjesmom na radiju, stiglo je vrijeme za poziv kreativcima i rukotvorcima na prijave za sudjelovanje na Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira!

Izrađujete nakit? Dizajnirate ogrlice, naušnice, narukvice? Pletete šalove, kape, rukavice? Kukičate? Šivate torbe? Izrađujete torbice? Radite neodoljive čestitke? Možda bookmarkere ili uvezujete rokovnike? Oslikavate majice? Možda izrađujete unikatne ukrase za bor? Vjenčiće za vrata?Ilustrirate? Slikate? Oblikujete ukrasne ili uporabne predmete? Možda izrađujete igračke? Ručno izrađujete nešto što nismo nabrojali? Mislite da bi vaša rukotvorina bila idealan božićni poklon?

Ukoliko je vaš odgovor na barem jedno od postavljenih pitanja bio “Da!” – ODLIČNO JER TRAŽIMO UPRAVO VAS da svojom kreativnošću obogatite blagdanski ugođaj u Trogiru, poručuju iz Muzeja grada Trogira. 

Što je potrebno za sudjelovanje?

Prijava za sudjelovanje treba sadržavati kratki opis vaših rukotvorina koje planirate predstavljati na 2. Božićnom sajmu u Muzeju grada Trogira, uz obaveznu popratnu fotografiju. Na e-adresu muzej.grada.trogira@gmail.com napišite nam i kontakt broj telefona ili mobitela na koji vas možemo nazvati nakon odabira izlagača, ukoliko nam nakon obavijesti o izboru izlagača ne potvrdite sudjelovanje putem e-pošte. 

Za šest dana izlaganja rukotvorina na Božićnom sajmu potrebno je platiti kotizaciju u iznosu od simboličnih 200,00 kuna i ništa više… osim neophodne dobre volje i božićnog duha!

 

 

 

Broj izlagača je ograničen, a prijave traju do 23:59 u nedjelju, 9. prosinca 2018. godine.

Predviđeno radno vrijeme sajma je svaki dan od 10:00 do 19:00 sati.

ZADNJE OBJAVE