10 C
Trogir
Nedjelja, 19 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRPremijer liga: Trogirski rukometaši u subotu igraju protiv Zameta

U 3. kolu Premijer lige (Lige za ostanak) Trogirane dočekuje ekipa Zameta. Utakmica se igra u Rijeci ovu subotu s početkom u 18:30 sati.

„Ekipa Zameta je posljednja na tablici s nula bodova, ali zdravstveno stanje naše ekipe nije sjajno te nas ne očekuje baš lagana utakmica. Činjenica je da Zamet u posljednjim utakmicama igra bolje i da će željeti po svaku cijenu do kraja prvenstva osvojiti koji bod. Očekujem od momaka moje ekipe da shvate utakmicu ozbiljno, uđu sto posto u nju. Tada ne bi trebalo biti problema da dva boda donesemo u Trogir“, kazao je trener Trogira Boris Popović.

„Iako ekipa Zameta nije ostvarila niti jednu pobjedu u ligi, dosta dobro su otvorili drugi dio ove sezone. Odigrali su dvije odlične utakmice i skoro su uzeli bod u Križevcima. Mi imamo nekoliko ozlijeđenih igrača te će biti smanjena rotacija. Stoga, znamo da nas čeka dosta teška utakmica jer su oni doveli nekoliko novih igrača i bore se za svaku loptu. Naravno, mi idemo po dva boda i pobjedu i ništa drugo nas ne zanima“, izjavio je Toni Perkušić, igrač Trogira.

ZADNJE OBJAVE