8 C
Trogir
Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRPREMIJER LIGA : Trogirani u subotu gostuju kod starog rivala Karlovca

PREMIJER LIGA : Trogirani u subotu gostuju kod starog rivala Karlovca

U 3. kolu Lige za ostanak, u okviru Premijer lige, trogirski rukometaši u subotu putuju u Karlovac gdje će u 18 sati odmjeriti snage protiv istoimene ekipe.

-Igramo protiv Karlovca, starih nam poznanika s kojima smo se borili za ulazak u Premijer ligu. Bit će to izrazito teška utakmica, ali istodobno svi ju priželjkujemo zbog rivalstva koje se stvorilo od kada igramo protiv njih. Svi smo spremni, atmosfera  na treninzima je odlična i nadamo se pobjedi, poručio je trener trogirskih rukometaša Boris Popović.  

-Karlovac je ekipa koju vrlo dobro poznajemo, protiv njih smo igrali dvije utakmice prošle sezone kada smo se borili za plasman u Premijer ligu. Više-manje to je ista ekipa od prošle godine. Što se tiče njihovih lošijih karakteristika istaknuo bih da imaju skraćenu rotaciju, a prednosti su im što igraju 3-2-1 agresivnu obranu, u napadu im je igranje bazirano uglavnom na igri jedan na jedan i dva na dva, braća Smojver, srednji vanjski i pivot imaju vrlo dobru suradnj. Mi ćemo pokušati iskoristiti naš brz centar, polukontru i kontru i naravno, idemo uzeti dva boda i što prije osigurati ostanak u Premijer ligi, kazao je igrač Luka Piteša.

ZADNJE OBJAVE