22 C
Trogir
Subota, 13 kolovoza, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRPremijer liga: Trogirani po bodove protiv Sesveta

Premijer liga: Trogirani po bodove protiv Sesveta

U subotu na domaćem terenu u 13 sati Trogirani u 2. kolu Premijer lige dočekuju ekipu Sesveta, jednu od boljih ekipa u hrvatskom rukometu.

Naime, prošlu godinu bili su četvrtoplasirani u Prvenstvu Hrvatske, a ove godine sudjelovali su kao predstavnici Hrvatske u europskom natjecanju.   

-Dolaze nam Sesvete, jako iskusna ekipa koja je već dugo godina u Premijer ligi i sigurno znaju što rade, ali mi smo se odlično pripremili za utakmicu. Mislim da će dvoboj biti interesantan i pozivam sve Trogirane  da dođu i podrže ekipu Trogira, a što će utakmica donijeti to ćemo vidjeti na terenu. Mislim da će motiviranosti i borbenosti biti s jedne i druge strane, a detalji će presuditi. Jača strana protivničke ekipe je ta što su im svi igrači već par godina minimalno u Premijer ligi, imaju vrhunskog trenera, odličnog srednjeg i pivota, bekovi su izuzetno brzi i eksplozivni, brza krila, dobrog golmana, a slabija strana im je ta što dolaze u Trogir što je naša najveća prednost za ovu utakmicu. Nastojat ćemo realizirati ideje našeg trenera i smatram da će svakako bit jako zanimljiva utakmica, poručio je pivot MRK Trogir Roko Trivković.  

ZADNJE OBJAVE