12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRPREMIJER LIGA: Trogirani će u subotu snage odmjeriti protiv RK Dubrave

PREMIJER LIGA: Trogirani će u subotu snage odmjeriti protiv RK Dubrave

U 5. kolu Lige za ostanak, u okviru Premijer lige, trogirski rukometaši u subotu putuju u Zagreb gdje će u 19 sati snage odmjeriti protiv RK Dubrave.

-Očekujem da ćemo u Zagrebu odigrati kvalitetnu utakmicu premda neće biti lako. Protivničkoj ekipi je također utakmica jako bitna jer im ovisi ostanak u ligi. Naime, malo su zakomplicirali situaciju s jednim porazom i jednom neriješenom utakmicom kod kuće, tako da će sigurno dat sve od sebe. Mlada su ekipa, poletni su, brzi su, sigurno imaju volju za dokazivanjem tako da moramo biti jako oprezni. Želimo što prije izboriti ostanak u ligi  tako da u Zagreb idemo po pobjedu, poručio je trener Trogirana Boris Popović.

– Igramo protiv stabilnog  premijerligaša i  ispred nas je „dobar“ zadatak da u Dubravi uzmemo bodove. Mislim da će naš najveći forte za pobjedu biti da zaustavimo njihovu tranziciju.  Dakle, ako se pokažemo u najboljem svijetlu, kao što smo to učinili u više navrata ove sezone, mislim da ćemo donijeti dva boda u Trogir, kazao je Roko Trivković, igrač Trogira.

Foto: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE