14 C
Trogir
Ponedjeljak, 20 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRPremijer liga: Podržite igrače Trogira u borbi protiv prvaka PPD Zagreba

Premijer liga: Podržite igrače Trogira u borbi protiv prvaka PPD Zagreba

Trogirski rukometaši u nedjelju s početkom u 18:30 sati, na svom terenu, igraju 5. Kolo Premijer lige protiv prvaka Hrvatske, PPD Zagreba. Bit će to praznik rukometa budući da su Trogirani treći na tablici, a svim silama će nastojati osvojiti nova dva boda.

-Očekuje nas utakmica za gušt svima nama. Nadamo se dobroj predstavi i da ćemo zadovoljiti publiku koja, vjerujem, da će doći u velikom broju pogledati utakmicu te da će na kraju utakmice zadovoljno otići kućama. PPD Zagreb je momčad koju svi dobro poznajemo, već dugo najbolja ekipa u Hrvatskoj.  Pripremili smo se kao i za svaku utakmicu do sada, pokušat ćemo iskoristiti neke njihove slabije strane i na tome graditi našu utakmicu, kazao je trener Trogirana Boris Popović.  

– U nedjelju nas očekuje praznik rukometa, utakmica koja nam dolazi kao svojevrsna nagrada za sav trud u Premijer ligi. Sigurno da je Zagreb veliki favorit protiv nas i to uopće nema spora, međutim isto tako svi znamo jako dobro što se dogodilo prošle godine u Kupu kada smo skoro pobjedu odnijeli na svoju stranu, kada je jedna lopta  u zadnjoj minuti odlučivala pobjednika. Stoga će Zagreb, baš na temelju te utakmice, sigurno doći i ozbiljnije pripremljen i ući će sto posto u utakmicu. Sigurno da ćemo dati i mi svojih sto posto da bar malo probamo zagorčati PPD-u, rekao je Marin Babić, igrač Trogira. 

ZADNJE OBJAVE