20 C
Trogir
NaslovnicaKULTURAPredstava Arijane Čuline "Varaš ga, ne ostavljaš ga" ove subote u Lori

Predstava Arijane Čuline “Varaš ga, ne ostavljaš ga” ove subote u Lori

Nova predstava pod nazivom ‘Varaš ga, ne ostavljaš ga’ bit će  premijerno izvedena 27. listopada u Splitu u Domu HV-a ‘General Ivo Jelić’ u  Lori.

Autorica je Arijana Čulina koja je u ovom tekstu napravila naizgled nespojivo – šansonu s duhovitim kometarima koji se odnose na ljubavni život šansonjera i duhovite komentare o ljubavi i braku općenito. Ovo je još jedna predstava u nizu njezinih uspješnica s prepoznatljivim rukopisom.

Zabavnog je karaktera i u njoj svatko može naći nešto za sebe, a glazba i smijeh svima su hrana za dušu. Uz Arijanu u predstavi igra i Mirella Meić s kojom je već ranije surađivala na projektu francuskih šansona. Uspješan glumački debi Mirella je imala u mjuziklu Naša bila štorija. Izvođačice će na klavijaturama i harmonici pratiti još jedna zanimljiva umjetnica – harmonikašica, Danira Ipavec.

Interes publike je ogroman te su izvedbe 27.10. u 19:30 i 21 sat već rasprodane, ali još, ako požurite, možete predstavu pogledati u nedjelju 28.10. u 18 sati.  

Prodaja ulaznica po cijeni od 70 kuna je u sustavu Croatia Tickets-a. Na blagajni Lore ulaznice možete kupiti u vremenu od 15 do 19 sati. S obzirom na veliki interes za ovu predstavu, ulaznice možete rezervirati na broj 091 528 4304 ili na FB Amadeus events.

 

 

ZADNJE OBJAVE