31 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRPosjetite Sajam poslova u Trogiru

Posjetite Sajam poslova u Trogiru

POU Trogir i Udruga gastronoma trogirske rivijere organizira Sajam poslova koji ima za cilj omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada, a održat će se u subotu, 25. ožujka u prostorima POU Trogir u vremenu od 9 do 15 sati.

Želja je organizatora ojačati partnerstvo za zapošljavanje svih aktera koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada.

Sajam poslova namijenjen je poslodavcima, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima te svima ostalima koji žele graditi karijeru i upoznati se s ponudom na području naše rivijere. 

Na sajmu će uspješni poslodavci s područja trogirske rivijere imati priliku putem izložbenih pultova kroz multimedijske prezentacije predstaviti organizacijsku shemu poduzeća menadžmenta ljudskih potencijala te dobiti saznanja o potencijalnim stručnim kadrovima

Nezaposlene osobe, studenti i učenici moći će se upoznati s ponudom i potražnjom za kadrovima na području naše rivijere i ostvariti osobni kontakt s poslodavcima. 

Partneri u organizaciji Sajma poslova su čimbenici koji mogu utjecati na kretanja na tržištu rada rivijere, a to su POU TROGIR i UGTR-e.

Organizatori mole sve poslodavce koji su zainteresirani za sudjelovanje  na Sajmu poslova  da im  se obrate na vrijeme kako bi osigurali izložbeni pult.

Za sve dodatne informacije  slobodno kontaktirajte predsjednika udruge gastronoma trogirske rivijere Nikicu Ševo na kontakt broj: 091 5094830 ili e-mail: trogirskigastronom@gmail.com

 

ZADNJE OBJAVE