18 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAPosjetite peti po redu Moondance Festival

Posjetite peti po redu Moondance Festival

Moondance Festival za svoju 5. godišnjicu objavljuje konačni line up po večerima za kulu i gostovanje jednog od najboljih svjetskih video umjetnika – Videogeista.

Philipp Geist – Videogeist jedan je od najpoznatijih video umjetnika koji se poigrava videom i svjetlosnim instalacijama, fotografijom i slikarstvom i  koji je mapirao neke od najznačajnijih građevina poput Krista u Rio De Janeiru, 112 metarskog HVB tornja u Munchenu, kraljevskog trona u Bangkoku i mnogih drugih znamenitosti. Dobitnik je mnogih nagrada i priznanja za svjetlosne instalacije. Za premijerni nastup na ovim podrostorima osvjetlit će kulu Kamerlengo s prednje strane i to noć uoči festivala 9.8. kao i za vrijeme festivala 10 do 12.kolovoza. 

KOMPLETAN LINE UP PO DANIMA

Četvrtak, 10.8.

Ben Sims

Oscar Mulero

Insolate

Jan Kinčl & Regis

Kattie Live

Marion Cobretti

Avoid

Tome R

Petak, 11.8.

Jonas Kopp

Psyk

Petar Dundov

Forest People

Ivan Komlinović Live

Pero FH aka Skeptik

Edy C B2B Eggy

Subota, 12.8.

Moondance meets Tresor

Robert Hood

Dj Deep

Handmade

The Analogue Cops Live

Osim već najavljenih headlinera Roberta Hooda, Oscara Mulera, Ben Simsa, Dj Deepa, Jonasa Koppa i Psyka na Moondance ponovo dolaze Marion Cobretti iz Berlina te The Analogue Cops, talijanski dvojac s adresom u berlinskom Tresoru,  izvođači koji su opravdali da budu dio stalne postave Moondancea. 

The Analogue Cops, talijanski techno punk dvojac pravo je osvježenje berlinskje techno scene koji svojim energičnim nastupom sa svojim analognim mašinama nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Trenutno spadaju u sam vrh underground techno produkcije i nema vinilnog shopa koji nije preplavljen njihovim izdanjima. Izdali su prvu Moondance Records ploču koja je postigla izniman uspjeh. 

Marion Cobretti je dobri duh berliskog noćnog života. Neumorni dj i predani promotor Marion stoji iza nekih od najkul večeri u Berlinu koje održava u klubovima poput Birhit und Bier i Ritter Butzke. Upravo radi na organizaciji prvog berlinskog sintisajzer sajma. 

DOMAĆA & REGIONALNA IMENA

Prvaci regionalne i lokalne techno scene popuniti će festivalski program Moondancea u 3 večeri punokrvnog techna. 

Petar Dundov kao najprepoznatljivije ime s ovih prostora predvodi niz sve uspješnijih techno imena iz regije i Hrvatske. 

Insolate (ex Miss Sinshine) svojim izdanjima na prestižnim etiketama kao i energičnom i jedinstvenom dj setu  sve je uspješnija na globalnoj techno sceni. Kruna je stigla nedavno nastupom u najboljem svjetskom techno klubu Berghainu. Premijerno nastupa na Moondanceu

Forest People aka Oleka već nekoliko godina žari i pali Europom drugačijim pristupom za dj pultom u kojemu pušta samo svoje stvari izdane na prestižnim etiketama kao i one koje će tek izdati. Forest je od početka na Moondanceu i već je postao rezidentni izvođač

Avoid relativno je novi alias dja i producenta Vladimira Ačića koji predstavlja mračniju i buntovniju stranu underground techna. Ovo mu je premijera na Moondancea

Ivan Komlinović se od samog početka Moondance festivala na kojemu je imao premijerni live nastup nametnuo kao kvalitetni live izvođač koji je iako je vetaran na domaćoj dj sceni prikazao svježi pomak u live interpretaciji svojih stvari. Dolazi s kompletno novim set upom koji će premijeru imati upravo na ovom izdanju Moondancea

Jan Kinčl & Regis Kattie predstavljaju suradnju techno/house producenta i dja s jazz klavijaturistom što je u konačnici rezultiralo unikatnim live jamom isprepletenim plesnim  grooveom i zaraznim melodijama. Nakon nastupa na prestižnim festivalim kao Love International uslijedili su mnogi bukinzi uključujući i ovogodišnji Dimension Festival. 

Edy C i Eggy zaduženi su za uvodni B2B set u petak kojim će predstaviti svoj dugogodišnji rad na lokalnoj sceni

Pero FullHouse, alfa & omega Moondance festivala predstaviti će svoj novi projekt Skeptik

Tome R kao domaćin, trogirski predstavnik, otvoriti će festival svojim setom  u četvrtak od 21.00

MOONDANCE MEETS TRESOR

Na finalnoj večeri u subotu 12.8.  pod nazivom Moondance meets Tresor, festival ugošćuje kultni berlinski klub koji će pokušati prenijeti djelić atmosfere iz hrama techno glazbe s uvaženim imenima poput Robert Hooda, Dj Deepa, Handmadea i The Analogue Copsa. 

LIVE PRODUCTION WORKSHOPS / GRADSKA VIJEĆNICA

Moondance festival  suradnji s EMI Institute organizira radionicu produkcije elektroničke glazbe u trogirskoj gradskoj vijećnici u petak 11.8. i subotu 12.8. od 17.00.  Predavači su Lucretio iz The Analogue Copsa, Petar Dundov i Marin Gospić. 

Teme su:

•sinteza zvuka u Abletone 9 programu

•od DJa do Live izvođača

•postavke Live nastupa na Abletone 9 programu

•Electron Octatrack za Live nastup

BEACH PRE PARTI / BROWN BEACH HOUSE

Ove godine premijerno najvaljujemo za sve goste koji sa svih strana svijeta dolaze ranije, free beach pretparty, u srijedu 9.8. od 18.00 na plaži ispred novootvorenog Brown Beach House hotela. Za ljetne ritmove zadužena je ekipa Radio Esplendor dja i Cuisine Dub  iz Splita

AFTER PARTIJI / BAMBOOCHA BAR

Kao i svake godine Moondance završetkom sve tri večeri u kuli nastavlja ples na legendarnim after partijima na pijesku plaže Bamboocha bara ispod apartmana Medena u Segetu Donjem. 

Line up čine domaće i regionalne uzdanice: Avoid, Jock, Shi Pe, Teo Harouda, Anderj Jelić aka No Government, Jolly Joke, Juri Paik, Marul, Marcellus, Okac, Chuby, M’tlaren, Hervie, Santiago Batacosta, Amigoo, i Vushi.

ULAZNICE

U prodaji su povoljne festivalske regionalne trodnevne ulaznice po cijeni od 200 kn do 1.8. Poslije toga cijena za regionalne ide na 250 kn

http://ticketshop.hr/hr/e/moondance-festival-festivalska-ulaznica-regionalna/1230/

Grupne regionalne ulaznice, platiš 5 dobiješ 6 po cijeni od 200 kn su u prodaji do 1.8.  Poslije toga cijena za regionalne ide na 250 kn

Dnevne regionalne ulaznice će biti u prodaji od 1.8. po cijeni od 130 – 150 kn ovisno o danu

http://ticketshop.hr/hr/e/moondance-festival-festivalska-grupna-ulaznica-51-gratis-regionalna/1311/

Info na:

www.moondancefest.com

www.facebook.com/MoondanceFestival

{gallery}moondance01{/gallery}

ZADNJE OBJAVE