22 C
Trogir
Subota, 13 kolovoza, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRPoljacima je Trogir grad sretnog trenutka

Poljacima je Trogir grad sretnog trenutka

Na ljestvici dolazaka i noćenja Poljaci su u Trogiru već tradicionalno na visokom mjestu. Ovisno o godini, zauzimaju prvo ili drugo mjesto, a ove su odmah poslije Nijemaca. Poljske turiste u naš grad dovodi agencija Rainbow Tours, koja svojim sunarodnjacima prezentira kratke promotivne spotove o Hrvatskoj. Nedavno su snimili spot u kojem velikim djelom govore o Trogiru.

– Dugih 20 godina Hrvatska je, a pogotovo Dalmacija, moja ljubav. Dalmacija je posebno tražena na poljskom tržištu. Ponosni smo jer smo ove godine uspjeli dobro promovirati Hrvatsku u Poljskoj i krenuti s kružnim turama. Prva je krenula u srpnju kad su popustile mjere. Snimili smo puno turističkih spotova koji promoviraju Hrvatsku, a možete pogledati najnoviji u kojem su i kadrovi Trogira. Jedna smo od najjačih poljskih agencija s Hrvatskom u ponudi uz kružne ture, tjedni odmor kao i različite kombinacije. Poljaci se ne boje toliko korone koliko njenih posljedica.  Vaš grad je jako drag Poljacima jer ga promoviramo kao grad „sretnog trenutka“ što je trenutno najvažnije u životu, a grčki bog Kairos i Trogir su najbolji za to, kazala nam je Joanna, koordinatorica za agenciju Rainbow Tours – Poland.

U spomenutom turističkom spotu u kojem su i kadrovi Trogira od 2:34 minute pojavljuje se trogirska umjetnica Snježana Mayer koja živi od slikanja, a svoje radove prodaje na štandu ispred Muzeja u Trogiru. Snježana je u spotu poručila: „Ne bojte se Covida-19, ovdje je sunce, more, dobra zabava i sigurnost prije svega. Dakle dođite!“

VIDEO: Pitate li se kakva je bila prva turneja po Hrvatskoj? Pogledajte izvještaj našeg prekrasnog savjetnika za odmor – Wiktor! Veliki spomenici, zanimljiva povijest, ples, pjevanje, zabava, najbolji piloti i još mnogo toga! Sve možete pronaći na našim najboljim i jedinstvenim turnejama!

Piše: AL

ZADNJE OBJAVE