9 C
Trogir
Utorak, 29 studenoga, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAPetar Grašo trijumfirao koncertom u Zadru

Petar Grašo trijumfirao koncertom u Zadru

U sklopu svoje aktualne turenje, Petar Grašo je sinoć u Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića, održao koncert kojeg će publika još dugo pamtiti. Uz posebnog gosta Tončija Huljića, Grašo je oduševio na tisuće i tisuće Zadranki i Zadrana, ali i fanova koji su doputovali iz cijele Dalmacije. Publika je Grašu dočekala s iskrenim oduševljenjem, a cijela je dvorana pjevala u glas sve najveće Grašine hitove više od dva puna sata.

Grašo je koncert otvorio s pjesmom “Šporke riči”, nakon koje je uslijedila uspješnica “Srce za vodiča” i Grašin veliki hit “Trebam nekoga”, a upravo je s tom pjesmom Grašo kao debitant davne 1996. odnio pobjedu na Zadarfestu. Uz raskošnu produkciju i emotivnu atmosferu, Grašo je sinoć publiku proveo kroz glazbenu retrospektivu svojih najvećih hitova i još jednom pokazao zašto je miljenik publike već 20 godina. Tijekom koncertne večeri, nizali su se hitovi „Ne boli me“, „Ljubav jedne žene“, „Što je to od mene ostalo“, „92“ i mnoge druge, auz aktualne megahitove “Ako te pitaju” i “Moje zlato”,Grašo je atmosferu na Višnjiku doveo do usijanja. Publika je s oduševljenjem dočekala i Tončija Huljića, a uz Huljićeve samostalne izvedbe, Grašo i Tonči zajedno su i zapjevali “. 

Nakon trijumfa u Zadru, Petar Grašo nastavlja s turnejom po velikim dvoranama – sljedeći je termin 14. travnja u Areni Varaždin, pa potom slijedi koncert u Osijeku, 5. svibnja. 

 

 

ZADNJE OBJAVE