12 C
Trogir
Srijeda, 20 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIRPehar u rukama ekipe Vrata o' grada

Pehar u rukama ekipe Vrata o’ grada

Tradicionalni Kup grada u malom balunu održao se i ove godine u organizaciji Zajednice sportova grada Trogira, Sportskih objekata i Grada Trogira, a pobjednik je ekipa Vrata o’ grada.

-U finalu su igrale dvije dobre ekipe Vrata o’ grada iz Trogira i Dograde iz Marine. Trogirska ekipa je bila malo spretnija te je kup pripao njima. Aktiviranje malonogometne lige, tako i kupa, jedan je od oblika ulaganja u sport što smatramo važnim. Žao mi je što nismo mogli prisustvovati utakmicama. Ipak bih još jednom pozvao sve naše sugrađane na pridržavanje mjera, kazao nam je zamjenik gradonačelnika Viktor Novak.

-Kup se igrao zadnjih pet tjedana do samog Dana grada kada je održano finale. Zbog epidemioloških mjera svi susreti su se odigrali bez prisustva gledatelja koji su time ostali uskraćeni za pregršt lijepih poteza i golova. Velike čestitke ekipi Vrata o’ grada koja je odnijela pobjedu. Okrećemo se nastavku Lige malog baluna te se nadamo nesmetanom nastavku sezone, istaknuo je u ime organizatora Dubravko Škokić.

-Igrali smo protiv jako dobre ekipe Dograda koja je ovu godinu uz nas zasluženo bila finalist. Međutim, naša pobjeda 4:1 je u skladu s onim što se odvijalo tijekom utakmice. Ovo je za nas bila najzahtjevnija utakmica ovogodišnjeg kupa. Svi igrači su bili na razini. Posebno bih istakao najiskusnijeg igrača Emila Kursana te najiskusnijeg osvajača kupova Filipa Matijaša kojemu je ovo već šesti osvojeni i na tome ne misli stati. Uspjeh je postignut uz voditelja Božu Glasnovića. Osvojeni pehar ide u vitrine našeg sponzora Marina Rožića po čijem restoranu ekipa Vrata o’ grada nosi ime, kazao nam je član pobjedničke ekipe Ivan Barišić.

Piše: AR

Foto: Dino Čaljkušić

ZADNJE OBJAVE