17 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIROtvorene prijave za sudjelovanje na 5. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada...

Otvorene prijave za sudjelovanje na 5. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira!

´Oće ove godine bit´ Božićni sajam u Muzeju?
´Oće!

Otvaramo intenzivnu potragu za kreativnom ekipom koja plete šalove, kape, rukavice…, kukiča, šiva torbice, torbe i ruksake. Tražimo i one koji izrađuju čestitke, i bookmarkere, i one koji ručno rade rokovnike, izrađuju ogrlice, naušnice, narukvice i drugi nakit! Nadamo se da će naša potraga uroditi pronalaskom onih koji izrađuju ukrase za bor, vjenčiće za vrata, keramičke šalice, posudice, pijatiće… Kod nas su uvijek dobrodošli ilustratori, slikari, izrađivači igračaka, ukrasnih ili uporabnih predmeta… Ima li neki stvaratelj kojeg nismo spomenuli? Tražimo i njega! Ma, tražimo sve one koji misle da bi baš njihova rukotvorina bila idealan božićni poklon!

Mislite da bi baš vaša rukotvorina bila idealan božićni poklon?
ODLIČNO JER TRAŽIMO UPRAVO VAS
da svojom kreativnošću obogatite ovogodišnju trogirsku zimsku čaroliju!

Muzej grada Trogira poziva sve vrijedne kreativce i rukotvorce da se prijave za sudjelovanje na 5. Božićnom sajmu rukotvorina koji će se održavati od 17. do 23. prosinca 2021. u izložbenom prostoru Muzeja grada Trogira! Broj izlagača je ograničen, a prijave traju do 9. prosinca 2021. u 23:59. Za sedam dana izlaganja rukotvorina na Božićnom sajmu rukotvorina potrebno je platiti kotizaciju u iznosu od 300,00 kuna, a obavezno je sa sobom ponijeti dobru volju i božićni duh!

KAKO SE PRIJAVITI?


Prijava za sudjelovanje treba sadržavati kratki opis rukotvorina koje planirate predstavljati na 5. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira, uz obaveznu popratnu fotografiju. Na e-adresu muzej.grada.trogira@gmail.com napišite nam kontakt broj telefona ili mobitela te e-adresu na koju ćemo vas 10. prosinca obavijestiti o odabranim izlagačima. Ukoliko imate stranicu na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) pošaljite nam poveznicu.

Nestrpljivo iščekujemo prijave i baš im se veselimo!

Test & foto: MGT

ZADNJE OBJAVE