12 C
Trogir
Srijeda, 22 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIROtvorena službena Viber zajednica Grada Trogira

Otvorena službena Viber zajednica Grada Trogira

Kroz Viber zajednicu želimo omogućiti da još veći broj građana ima pristup točnim i važnim informacijama oko koronavirusa, rekao je gradonačelnik Bilić

Grad Trogir pokrenuo je službenu Viber zajednicu kao dodatni kanal komunikacije preko kojeg građanima želi dati pravovremene, službene i korisne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa, mjere stožera civilne zaštite, mjere Grada, upute i savjete.

Viber grupi može se pristupiti preko ovog linka: bit.ly/2UTuGqB ili je se može pronaći u tražilici Vibera tako da se upiše sljedeće: @Grad Trogir COVID-19

Danas više nego ikada jasno je koliko je važna kvalitetna komunikacija i zato smo odlučili pojačati gradske komunikacijske kanale. Kroz Viber aplikaciju želimo omogućiti da još veći broj građana ima pristup točnim i važnim informacijama oko koronavirusa, a koje će im pojednostavniti život u ovim danima. Primjerice, tamo možete pronaći i to kako otočani u ovom trenutku mogu zatražiti otočnu iskaznicu za povlašteni prijevoz ili preporuke umirovljenicima kako da što sigurnije preuzmu mirovine te još mnogo toga konkretnog i korisnogrekao je gradonačelnik Ante Bilić.

Grad nastavlja komunicirati i putem uobičajenih kanala – weba i Facebooka grada te lokalnih medija, ali Viber zajednica će donositi neke specifične informacije vezane uz epidemiju.

Pozivam zato sve da se uključe u zajednicu, jednostavno je, a mogu dobiti jako korisne informacije za sebe i svoje bližnje zaključio je gradonačelnik.

Pomozimo svi zajedno da se broj članova ove zajednice proširi kako bi svi u našem gradu mogli dobiti važne informacije koje ih zanimaju i koje će pomoći da u ovom periodu svakodnevni život funkcionira lakše i kvalitetnijekazao je zamjenik gradonačelnika te načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trogira Viktor Novak.

ZADNJE OBJAVE