26 C
Trogir
Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAOŠ SLATINE: „Pjat pun jubavi i zdravja“

OŠ SLATINE: „Pjat pun jubavi i zdravja“

Da su „Mala škola s velikim srcem“ pokazali su već treću godinu zaredom,  učenici i djelatnici OŠ „Slatine“. Oni, naime, 4. svibnja organiziraju projektni dan – „Pjat pun jubavi i zdravja“ s ciljem da prikupe novčane donacije za međunarodnu humanitarnu organizaciju Marijini obroci čija je vizija da svako dijete primi dnevni obrok na mjestu svog obrazovanja. 

Ostali ciljevi ovog posebnog dana, u kojem rado sudjeluju i odrasli i djeca, jesu uživanje na svježem zraku, obiteljsko druženje i rekreacija. 

Sam projekt osmislili su učenici tadašnjeg osmog razreda i to 2016. godine te ga realizirali uz vođenje vjeroučiteljice Slavenke Barada. 

Ove godine nositeljice projekta su vjeroučiteljica Gordana Kelava te kao i dosad ravnateljica škole  Željka Ninčević,  knjižničarka Tea Radić i pedagoginja Nataša Trebotić. 

Ovogodišnji program započinje u 10.00 sati, na slatinskom Portu i to natjecanjem u tradicionalnim dalmatinskim igrama.

-Igrat će se graničari, vući će se konop, nositi jaja u žlici i da sve ne odajemo pozivamo i vas dragi čitatelji portala da sudjelujete u ovoj inicijativi te svojim dolaskom podržite našu akciju. Na štandu će se prodavati prigodne slastice i proizvodi učeničke zadruge „Prizidnica”, poručili su organizatori i napomenuli da će se program odvijati u mjesnoj dvorani ukoliko bude padala kiša. 

 Sve aktualnosti pratite putem Facebook stranice Pjat pun jubavi i zdravja: https://www.facebook.com/pjatpunjubavi/

 

ZADNJE OBJAVE