30 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAOpćina Okrug za svoje umirovljenike i korisnike socijalne pomoći organizira rehabilitaciju u...

Općina Okrug za svoje umirovljenike i korisnike socijalne pomoći organizira rehabilitaciju u Makarskoj

Načelnik Općine Okrug objavio je Javni poziv za ostvarivanje prava iz Programa javnih potreba socijalne skrbi i zdravstvene zaštite Općine Okrug – medicinska rehabilitacija u ustanovi ”BIOKOVKA”.

Pozivaju se umirovljenici i korisnici prava iz socijalnog programa Općine Okrug sa zdravstvenim tegobama/bolestima za koje postoji potreba medicinske rehabilitacije  da pravo rehabilitacije ostvare u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju “BIOKOVKA”, Makarska, da podnesu zahtjev Općini Okrug radi prava na financiranje troškova za prijevoz i smještaj (puni pansion) u navedenoj ustanovi.

Umirovljenik/korisnik prava iz socijalnog programa može pravo na financiranje aranžmana u “BIOKOVKI” ostvariti ako su ispunjeni sljedeći uvjeti:

•prebivalište na području Općine Okrug,

•status umirovljenika/korisnika prava socijalne skrbi,

•medicinska dokumentacija o bolestima za koje postoji potreba rehabilitacije. . Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu uz koji obvezno treba dostaviti sljedeće isprave:

•osobnu iskaznicu (u preslici)

•odrezak od zadnje mirovine/potvrda Porezne uprave o visini dohotka i prihodima

•medicinsku dokumentaciju 

 Zahtjev s prilozima treba dostaviti u zatvorenoj omotnici na adresu OPĆINA OKRUG, Bana Jelačića 17, 21 223 Okrug Gornji, s naznakom “MEDICINSKA REHABILITACIJA U BIOKOVKI — ne otvaraj”.

Rok za dostavu zahtjeva je 08. veljače 2019. godine, pri čemu zahtjev mora stići na općinski protokol u navedenom roku bez obzira na način dostave.

Obrazac zahtjeva se može preuzeti u prostorijama općinske uprave Općine Okrug svakim radnim danom od 8.00 do 11.00 sati te od 12.00 do 14.30 sati ili putem web stranice www.okrug.hr.

Za dodatne informacije ili pomoć za ispunjavanje zahtjeva zainteresirani mogu dobiti/ostvariti u prostorijama općinske uprave Općine Okrug u uredovno radno vrijeme uprave ili putem telefona broj 021 796 962 te e-poste: lokalna.samouprava@okrug. hr.

 

ZADNJE OBJAVE