26 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRODRŽAN SUMMER SPORTS CAMP 2022.: FEŠTA SPORTA U TROGIRU

ODRŽAN SUMMER SPORTS CAMP 2022.: FEŠTA SPORTA U TROGIRU

Već poznato sportsko događanje SUMMER SPORTS CAMP 2022. prvi put se održalo u Trogiru od 30. lipnja do 2. srpnja, na Batariji. 

Univerzalni sportsko edukativni kamp – funkcionalni fitnes te kampove nogometa, olimpijskog dizanja utega i borilačkih sportova uveličali su poznati hrvatski sportaši iz svijeta bodybuildinga, borilačkih vještina, nogometa, fitnesa itd. Sudionike kampova vodili su iskusni treneri kroz strukturirani program. 

Cilj nam je unapređenje trogirskog turističkog ljeta, promovirati moto “U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH”, rekao je predsjednik inicijativnog odbora i član trogirskog Powerlifting kluba “Bljesak” Toni Erceg.

Prvi dan bio je rezerviran za edukacijski seminar u kojem su sudjelovala djeca s Batarije. Trening je vodio Damir Laštre s kolegom Ivanom Babićem iz Smart Training centra iz Splita.

Potom je odrađen ogledni trening pod vodstvom Josipa Palade iz domaćeg kickboxing klub -a Trogir i gostiju iz splitskog Kickboxing kluba Mornar s trenerom Ivanom Tabakom. Nakon treninga odrađeno je par rundi sparinga. 

Drugog dana kampa na dnevnom redu bio je nogomet. Uvodni dio i pripremu za glavni dio treninga odradio je kondicijski trener HNK Slaven iz Trogira Toni Erceg. Glavni dio treninga je odradio voditelj škole nogometa Marko Milat u suradnji s trenerom ekipe seniora Vinkom Šarićem. Za kraj je odrađena trening utakmica pionira, kadeta i juniora iz HNK Slaven.

Posljednjeg dana je održano timsko natjecanje iz funkcionalnog fitnesa.

Sudjelovalo je 5 ekipa iz Trogira i Splita. Format natjecanja je bio 2 muškarca + 1 žena. Cijeli događaj popraćen je uz dobru hranu, piće i odličnu atmosferu u angažmanu DJ Matthew Bee.

Pobjednici natjecanja su ekipa iz Splita HIT BOX: Marko Goreta,Viktor Blaslov i Antonia Fajardo.

  • Zahvaljujem se Ivu Matiću iz CF KameHouse te Damiru Laštri iz Smart Training centra na opremi, na sudjelovanju u organizaciji te svima koji su omogućili da se ovaj event održi, kao i svim natjecateljima te publici na odličnom suportu. Vidimo se sljedeće godine u još većem broju, poručio je Erceg.

ZADNJE OBJAVE