37 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAOdržan peti KulaKula festival - pogledajte senzacionalne fotografije!

Održan peti KulaKula festival – pogledajte senzacionalne fotografije!

Trogir je ovog vikenda zaista živio glazbu jer se u njega slilo preko tri tisuće posjetitelja kako bi uživali u petom izdanju KulaKula Festivala.

Ovaj glazbeni boutique festival koji se svake godine održava u prvom vikendu kolovoza u impresivnoj Kuli Kamerlengo ove godine održao je svoje možda ponajbolje izdanje.

  • “Zasigurno je ovo najposjećenije i produkcijski najzahtjevnije izdanje KulaKula Festivala. Plod je to dugogodišnjeg truda koji nastavljamo i dogodine uz brojne novitete u konceptu koji će privući još više posjetitelja ovom festivalskom brandu” – rekao nam je organizator i kreativni direktor festivala Antonio Franić.

Prvu rasprodanu večer ovogodišnjeg festivala otvorile su Zorica Kondža i Jasna Zlokić i pokazale kako s pravom nose titulu diva naše glazbene scene. Petak je bio rezerviran za beskompromisne sinjske rockere M.O.R.T. koji su uz Hladno Pivo oduševili ljubitelje punk rocka. Legendarni band iz Gajnica fantastičnom svirkom potvrdio je zašto traje već 35 godina.

I posljednja noć u Kuli Kamerlengo bila je rasprodana nekoliko dana ranije i to zbog senzacionalnog dubrovačkog Silentea koji su izveli velike radijske hitove s novog albuma “IV”. Pravu ekstazu izazvali su gosti iz Beograda, grupa S.A.R.S. a uz njihove hitove “Perspektiva”, “Lutka” i “Buđav lebac” orila se pjesma trogirskom Kulom.

Tako je priveden kraju ovaj glazbeni festival koji volimo nazivati “festivalom koji stvara uspomene za cijelu godinu” a vi pogledajte senzacionalne fotografije koje su još jedna potvrda kako je ovaj maleni festival jedna od najljepših glazbenih priča u Hrvatskoj.

Foto: Franko Kelam

ZADNJE OBJAVE