21 C
Trogir
Subota, 23 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTITROGIROdlični rezultati trogirskih gimnazijalaca na županijskim natjecanjima

Odlični rezultati trogirskih gimnazijalaca na županijskim natjecanjima

Na školskim županijskim natjecanjima učenici trogirske gimnazije Ivana Lucića i ove godine postigli su odlične rezultate. Time se još jednom potvrđuje kontinuitet visoke razine obrazovnog procesa u školi te pozicionira istu prema najkvalitetnijim gimnazijama u SD županiji. Po riječima ravnatelja mr.sc. Jakše Geića kad se uzme u obzir veličina škole tj. ukupan broj učenika u komparaciji s primjerice splitskim gimnazijama ostvareni rezultati bivaju time još i vrjedniji.

Ukupno je 20 učenika u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji iz osam nastavnih predmeta sudjelovalo na županijskim natjecanjima u pratnji svojih mentora, a ovom prilikom izdvajamo samo najbolje rezultate. Osvojena su čak tri 1. mjesta i to iz Engleskog, Njemačkog i Španjolskog jezika kao i tri 2. mjesta iz Geografije, Filozofije i Vjeronauka. Izdvajamo i osvojenu nagradu učenice na državnoj manifestaciji „Međunarodni dan tolerancije“ iz domene Građanskog odgoja.

  • Pohvalni rezultati svakako mogu poslužiti budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima kao dobar orijentir prilikom odabira srednjoškolskog usmjerenja, a u upisnoj strukturi naše Škole isti imaju mogućnost odabira gimnazijske naobrazbe općeg ili jezičnog smjera, kao i vrlo atraktivno strukovno obrazovanje usmjerenja–ekonomist, kazuje ravnatelj Geić.

Rezultate natjecanja možete vidjeti na linku: SŠ Ivana Lucića

ZADNJE OBJAVE