19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIROd danas kreće Advent u popularnom Tinelu

Od danas kreće Advent u popularnom Tinelu

Od danas kreće Advent u popularnom Tinelu, a u subotu je na rasporedu otvaranje bogatog četverotjednog programa uz Zsa Zsa

Ovog ljeta u trogirskoj staroj jezgri otvoren je Tinel – prvi specialty coffee shop koji u ponudi nudi vrhunsku kavu iz Brazila, Kolumbije i Etiopije. Uz pripremu klasičnih napitaka poput espressa, americana, macchiata, cappucina i lattea, gosti Tinela mogli su probati i neke za Trogir nove proizvode poput mochaccina, afogata, cold brewa, V60 pour overa i espresso tonica, ali i yellow coffee kavu iz Brazila, Kolumbije i Etiopije zapakiranu u vrećicama od 250 g i 1 kg.

Nakon uspješne ljetne sezone, a imajući u vidu da stara gradska jezgra u zimskim mjesecima spava, odlučeno je da će se kroz organizaciju ADVENTinela dati doprinos unaprijeđenu ponude i u zimskom periodu. Od danas je radno vrijeme objekta u Šubićevoj ulici od 8 do 24 h, a u subotu je na rasporedu otvaranje bogatog četverotjednog programa koji će osim dnevnog programa sadržavati i onaj večernji kroz koncerte uživo, DJ i stand up nastupe, kvizove i tombole te povećanu ponudu prigodne hrane i alkoholnih pića. 

ADVENTinel u subotu (4.12.) otvara dobitnica Cesarice za hit godine Zsa Zsa, a među ostalima nastupit će i Igor Cukrov (6.12.), Diktatori (9.12.), Alen Đuras (11.12.), Matija Cvek (14.12.), Petar Dragojević (18.12.), Adi Šoše (25.12.), Jure Brkljača (29.12.) te mnogi drugi.

Detaljan program možete pročitati u nastavku: 

PROMO

ZADNJE OBJAVE