28 C
Trogir
Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRNovi Fitness centar 17: Nadamo se otvaranju 21. prosinca

Novi Fitness centar 17: Nadamo se otvaranju 21. prosinca

Novi Fitness centar 17 otvoren je u Trogiru u sklopu shopping centra Marisa. Važna je činjenica da je to prvi javan prostor u Hrvatskoj koji je u potpunosti dezinficiran revolucionarnim truu original airom

Osjećaj sigurnosti je nešto čemu ovih dana posebno težimo. Kada biste znali da je neki zatvoren, a opet javan prostor u potpunosti siguran za vaš boravak, tada bi i osjećaj sigurnosti bio puno veći.

Novi Fitness centar 17 otvoren je u Trogiru u sklopu shopping centra Marisa. Važna je činjenica da je to prvi javan prostor u Hrvatskoj koji je u potpunosti dezinficiran revolucionarnim truu original airom čime je kompletno zaštićen od bakterija, virusa i alergena. Riječ je o revolucionarnoj dugotrajnoj dezinfekciji koja je odnedavno dostupna u Hrvatskoj i koja je svojim prisustvom privukla pozornost javnosti. „Truu original air“ i „truu original air pro“ pružaju mogućnost da se uz pomoć dugotrajne dezinfekcije djeluje protiv mikroba na svim površinama, kao i u zraku koji udišemo.

Fitness centar 17 opremljen je Life fitness spravama, a moderno uređenje privlači pažnju već pri samom ulasku. Zanimljivo je da se na ulazu nalaze termalne kamere koje mjere temperaturu posjetitelja, što je u ovom trenutku, poprilično bitno. Također, unutar teretane je moguće konzumirati potpuno pročišćenu truu water – vodu, u bilo kojem trenutku. Savršen pogled na more učinit će svako vježbanje još ljepšim, a prekrasno dizajnirane kupaonice i svlačionice, kao i sam prostor za vježbanje, upotpunjeni su industrijskim stilom.

-Naša teretana se prostire na 650 kvadratnih metara, čista je i organizirana. Uloženo je jako puno truda i novca te smo napravili vrhunski posao. Otvorili smo 7. studenoga, sada nas je zatvorilo tako da nismo imali priliku punim kapacitetom raditi niti mjesec dana. Imamo tim od 16 ljudi, u što uključujem čistačice, trenere te osoblje na recepciji i šanku. S obzirom na situaciju u državi, nakon otvaranja imali smo dobar odaziv. Ljudi su ostali “paf” vidjevši kako je teretana sređena i čista. Imamo tri čistačice u smjeni te se nakon svakog tuširanja čiste tuševi i WC-i. Nije nam jasno zbog čega se nisu napravili odgovarajući parametri. Niste svjesni koliko koštaju sprave i hladni pogon. Vlasnicima većih teretana nije jasno zbog čega smo zatvorili, a npr. shopping centri, gdje je puno veća vjerojatnost zaraze, ostali su otvoreni. Nadamo se otvaranju 21. prosinca, ali nisam optimistična s obzirom na epidemiološku situaciju, ispričala nam je voditeljica Mirela Trogrlić.

Piše: AL

Foto: Damira Kalajžić

Fitness centar 17 možete i zapratiti na društvenim mrežama:

Facebook: www.facebook.com/17fitnesscentar

Instagram: www.instagram.com/17fitnesscentar

ZADNJE OBJAVE