21 C
Trogir
Nedjelja, 11 lipnja, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRNove dvije pozitivne osobe u Trogiru bile su prethodno u samoizolaciji

Nove dvije pozitivne osobe u Trogiru bile su prethodno u samoizolaciji

Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije / Na dan 13.04.2020. sveukupno je 336 osoba pozitivno na koronavirus na području Splitsko-dalmatinske županije

Na području Splitsko-dalmatinske županije na dan 13.04.2020. je još 9 osoba pozitivno na koronavirus i to iz Sinja 1, Trogira 2, Dicma 2, Sutivana 1, Tučepi 1, Imotskog 1 i Splita 1.
32 osobe su ozdravile od koronavirusa u županiji. Od 9 novooboljelih 4 osobe su iz samoizolacije.
Među zdravstvenim djelatnicima danas nema novooboljelih a sveukupno ih je zaraženo 62 dok ih se u samoizolaciji nalazi 87. 54 korisnika iz Doma za starije i nemoćne Split iz Vukovarske evakuirano je u bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Biokovka. Premješteni korisnici iz Doma u Vukovarskoj u Biokovku su testirani te od 54 korisnika, 52 osobe imaju negativan nalaz. Za preostala 2 korisnika čeka se potvrda nalaza. U KBC-u Split trenutno se nalazi 80 bolesnika s dokazanom zarazom koronavirusom, od toga ih je 45 iz doma za starije i nemoćne Split u Vukovarskoj a 4 iz ostalih domova za starije i nemoćne. Od hospitaliziranih 9 bolesnika je na respiratoru, od toga 6 iz Splitsko-dalmatinske županije, 1 iz Dubrovačko-neretvanske i 2 iz Šibensko-kninske županije.

Nove dvije pozitivne osobe u Trogiru bile su prethodno u samoizolaciji

“Službeni epidemiološki podaci u ovom trenutku govore o četiri COVID-19 pozitivne osobe u Trogiru. Nove dvije osobe bile su prethodno u samoizolaciji. U samoizolaciji trenutno je 41 osoba. Apeliramo još jednom da se držite propisanih mjera i uputa i da ostanete doma. Hvala!”, napisao je na službenoj Viber zajednici Grada Trogira zamjenik gradonačelnika te načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trogira Viktor Novak.

ZADNJE OBJAVE