21 C
Trogir
Nedjelja, 11 lipnja, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRNikola Grmoja u posjetu podrške Mostu Trogir: „Uvjeren sam da ćete prepoznati...

Nikola Grmoja u posjetu podrške Mostu Trogir: „Uvjeren sam da ćete prepoznati čestitost Mostovih kandidata i njihovu želju da se obračunaju s korupcijom i klijentelizmom“

Saborski zastupnik Mosta, Nikola Grmoja, posjetio je Mostovce u Trogiru kako bi im dao svoju podršku za nadolazeće lokalne izbore, a u Trogiru su ga dočekali svi Mostovi kandidati za Gradsko vijeće Grada Trogira i nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Trogira, Marin Rožić.

“Došao sam u Trogir u ime predsjedništva Mosta kako bi dao punu podršku našem nositelju liste za Gradsko vijeće, Marinu Rožiću, i cijeloj ekipi. Uvjeren sam da ćete prepoznati nove ideje i rješenja koja oni nude, a prije svega, da ćete prepoznati njihovu čestitost i želju da se obračunaju s korupcijom i klijentelizmom kojeg nažalost u Trogiru ima, kao i u svim hrvatskim gradovima. Više Mosta, a manje korupcije”, kratko je rekao Grmoja te pozvao birače da izađu na izbore.

“Sigurni smo u sebe i nećemo razočarati naše birače. Naši vijećnici neće nikome dozvoliti da samovoljno raspolaže gradskim novcem niti da donosi ikakve odluke koje bi bile na štetu naših sugrađana. Pozivam sve Trogirane da izađu na izbore i glasaju za Most”, rekao je Marin Rožić.

ZADNJE OBJAVE