17.8 C
Trogir
Utorak, 26 listopada, 2021
NaslovnicaVIJESTIPOLITIKANEUSTRAŠIVI MILIĆ: Kad postanem gradonačelnik, Trogir više neće gledati drugima u leđa!

NEUSTRAŠIVI MILIĆ: Kad postanem gradonačelnik, Trogir više neće gledati drugima u leđa!

U četvrtak je u Kneževu dvoru svoju kandidaturu za gradonačelnika Trogira predstavio kandidat koalicije Hrvatske konzervativne stranke (HKS) i Hrasta Ivo Milić.

Pred dvjestotinjak simpatizera najavio je da će se „neustrašivo boriti za Trogir koji  neće drugima gledati u leđa“. Pod sloganom „Neustrašivo“ Milić juriša na glavne konkurente SDP i HDZ, a provedene ankete daju mu razloga za optimizam.

U svom je govoru istaknuo da u gradsku upravu želi uvesti reda kao što je to učinio u Trogir holdingu, a kao najveću opasnost za Trogir vidi SDP „koji je ostavio Holding s 20 milijuna kuna duga, a radnicima su svaka tri mjeseca isplaćivali po pola plaće“.

-SDP tvrdi da se zalaže za radnike i radnička prava, a uveli su isplatu pola plaće najranjivijim radnicima Holdinga. To smo imali i to nas opet čeka vrati li se SDP na vlast u Trogiru! – rekao je Milić.

Okosnica su Milićeva programa nove investicije i radna mjesta te poboljšanje uvjeta za trogirsku djecu. 

– Donijet ću prostorne planove na koje je gradonačelnički kandidat SDP-a zaboravio dok je bio pročelnik za prostorno planiranje i komunalu. Svaka gradska četvrt dobit će novo dječje igralište, a školu s rive premjestit ću u novoizgrađeni objekt s pripadajućom školskom dvoranom. Amandmanom su Konzervativci već sad prvašićima osigurali besplatne udžbenike, a nakon što postanem gradonačelnik osigurat ću ih svim osnovnoškolcima. Djeca su naša budućnost! – odlučan je Milić.

Sudeći prema posjećenosti događanja na kojem je Milić predstavio svoju kandidaturu i odlučnosti kojom zrači njegov tabor pred Trogiranima su vrlo neizvjesni izbori. Hoće li velike stranke zadržati vlast u gradu ili će se i u Trogiru nastaviti trend jačanja trećih opcija saznat ćemo 21. svibnja.

Foto: IRM

{gallery}milic2{/gallery}

 

ZADNJE OBJAVE