19 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRNeka još jače zakuca naše humano srce

Neka još jače zakuca naše humano srce

U jeku pandemije koronavirusa svakodnevno smo bombardirani vijestima o razvoju situacije sa svih krajeva svijeta. Stoga postoji opasnost da pojedine osobe s nekim drugim tegobama padnu u drugi plan, da ne kažemo zaborav.

Da se to ne bi dogodilo na našem području, iskazali su se vatrogasci, uostalom kao i bezbroj puta prije.

Naime, DVD Seget Vranjica putem svog Facebook profila, već nekoliko dana, poziva sve ljude dobre volje da pomognu tridesetogodišnjem Marinu Zelaliji iz Segeta kojem hitno treba krvna plazma. Sve krvne grupe su dobrodošle, a pogotovo A negativna.

Krv se daje na odjelu transfuzije na Firulama, ali ako neko nema mogućnost vlastitog prijevoza, vatrogasci su se stavili na raspolaganje sa svojim kombijem koji će voziti na relaciji Seget – Split. Kako javlja zapovjednik DVD Seget Vranjica Blaško Milat, akciji su se priključili i njihovi kolege iz DVD Okruk, Marine, Slatina te JVP Trogir. Transfuzija danas radi do 15:30, a četvrtkom do 18 sati.

Ako ste voljni pomoći Marinu, a imate slobodnog vremena (što pretpostavljamo većina nas nažalost ima silom prilika u ovo krizno vrijeme) javite se na brojeve 091 524 5255 i 021 894 508

Imajte na umu da treba tek malo truda za spas nečijeg zdravlja ili života jer nevolja se može dogoditi svakom od nas.

Autor: Ana Rožić (novinarka Gradskog radija Trogir)

Zapovjednik DVD Seget Vranjica Blaško Milat za Gradski radio Trogir:

Fotogalerija: Blaško Milat

ZADNJE OBJAVE