9 C
Trogir
Ponedjeljak, 28 studenoga, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRNAJVIŠE BI NAM POMOGLA PODRŠKA SA TRIBINA

NAJVIŠE BI NAM POMOGLA PODRŠKA SA TRIBINA

U 2. KOLU 1. HRL ŽRK Trogir 58 upisao je poraz od ekipe ŽRK Zrinski Čakovec (26:21). Uoči prve domaće utakmice protiv ekipe ŽRK Dugo Selo ‘55, izjave su nam dali trener Ivan Mitar i igračica Klara Kalajžić.

  • Čestitam ekipi ŽRK Zrinski Čakovec na pobjedi. Nama je ovo bila tek druga utakmica u prvoj ligi i nismo još dovoljno dobro pripremljene i organizirane, ali uz daljnji rad i trud možemo postići puno bolje rezultate. Smatram da obrana nije funkcionirala od samog početka utakmice, ali nadam se da ćemo boljim radom poboljšati rezultate. Sljedeća utakmica očekuje nas već u srijedu, 29. rujna u 19:30 sati protiv ekipe Dugog Sela te nemamo previše vremena za pripremu, ali se nadam da će nam prednost dati domaći teren i podrška publike, kazala nam je Kalajžić.
  • U utakmici protiv Zrinskog ponovno smo radili iste greške u obrani i napadu te nismo uspjeli razviti našu igru. Zrinski je kontrolirao utakmicu od samog početka i zasluženo pobijedio. Sljedeću utakmicu igramo na domaćem terenu pred svojom publikom i nadam se da ćemo utakmicu protiv ekipe Dugog Sela odigrati borbeno, agresivno i na boljem nivou. Dugo Selo je već nekoliko godina u 1.HRL, a u svoja prva dva kola ostvarili su dvije pobjede, kazuje trener Mitar.

ULAZ JE SLOBODAN, ALI SE MOLE SVI KOJI ĆE NAZOČITI UTAKMICI DA PONESU MASKE!

Foto: ŽRK Trogir 58

ZADNJE OBJAVE