11 C
Trogir
Ponedjeljak, 20 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRIVICA BOŽINOVIĆ NAJBOLJI JE TROGIRSKI POLICAJAC ZA 2021.

IVICA BOŽINOVIĆ NAJBOLJI JE TROGIRSKI POLICAJAC ZA 2021.

Najbolji trogirski policajac za 2021. je Ivica Božinović, službenik koji u Policijskoj postaji Trogir radi već osam godina. Na blagdan Svetog Mihovila, zaštitnika policije u Gradu Trogiru upriličen je tradicionalni prijem. Najboljem policajcu čestitao je gradonačelnik Ante Bilić čemu je nazočio pomoćnik načelnika za policiju PP Trogir Ivan Roso.

  • Ponosan sam što sam upravo ja izabran za najboljeg policajca. Oduvijek sam htio biti ili vojnik, ili policajac. Veseli me svakodnevni rad s kolegama i doprinos zajednici. Radim na poslovima temeljne policije što uključuje auto ophodnju, poslove prevencije, kontakte i postupanje po dojavama, kazao nam je najpolicajac Božinović.  
  • Policijski službenik Božinović je, svojim nesebičnim zalaganjem te ponašanjem u službi i i van nje, primjer ostalim policijskim službenicima čime pridonosi ukupnoj sigurnosnoj slici lokalne zajednice. Drago mi je što je njegov rad prepoznat, istaknuo je Roso.

Gradonačelnik se zahvalio cijeloj PP Trogir na dosadašnjoj uspješnoj suradnji te na svemu što rade za sigurnost građana

  • U ime Grada Trogira čestitam Božinoviću na nagradi koju su mu dodijelili njegove kolege predloživši ga za najpolicajca. Zahvaljujem se cijeloj PP Trogir s kojima imamo dobru suradnju. Na idućoj sjednici GV jedna od točaka dnevnog reda bit će izvješće o stanju sigurnosti u gradu. Smatram kako ukupna  prevencija relativno dobro funkcionira, ali ipak se trudimo poboljšavati je iz godine u godinu, kaže Bilić.

Foto: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE