9 C
Trogir
Utorak, 29 studenoga, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRNa širem trogirskom području pao sa 17 kg marihuane

Na širem trogirskom području pao sa 17 kg marihuane

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama i nedozvoljeno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana i drugih prostora koje navedeni koristi na širem trogirskom području. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 9 PVC vreća sa sadržajem ukupno 16.9 kilograma droge marihuane i 3 zasađene stabljike  biljke cannabis sative visine 120 centimetara. Također je pronađeno i oduzeto još 900 grama gospodarskog eksploziva. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je danas predan policijskom pritvorskom nadzorniku, te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom kod kojega je također na širem trogirskom području pronađeno i oduzeto 275 grama marihuane i dvije zasađene stabljike biljke cannabis sative. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

 

ZADNJE OBJAVE