37 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRNa obnovljenom igralištu održan nogometni turnir

Na obnovljenom igralištu održan nogometni turnir

Nakon što su pokrenuli inicijativu i uredili igralište pored OŠ Majstora Radovana , mladi entuzijasti Bepo Mičić,  Goran Stipčić i Toni Čulin organizirali su i nogometni turnir “Četiri kvarta”.

Bilo je to svečano otvaranje igrališta obojenog bojama Hajduka, a Trogirani ne pamte da je toliko mladosti bilo okupljeno na jednom mjestu.

Nogomet se igrao do kasnih noćnih sati i svi posjetitelji koji su došli podržati mlade momke, mogli su po  simboličnih deset kuna kupiti hranu i piće, a sav prikupljen novac donirat će se u humanitarne svrhe.  

Podsjetimo kako je sve započelo: Goran je na facebooku objavio slike “oronulog” igrališta svog djetinjstva, a kada su to vidjeli njegovi prijatelji nisu puno razmišljali. Pokrenuli su inicijativu za uređenjem igrališta i kažu, odlučili su prikupljati novac preko donacija što su i uspjeli.

Samo za mural napravljen na sjevernoj strani igrališta trebalo je izdvojiti oko tri tisuće kuna, a mnogo je novca otišlo, kažu, za boju  i sprejeve.

Pokrenuli su tako facebook stranicu Radio Bepo 69,9 MHz koja je itekako posječena i preko koje su uspjeli prikupiti novac, što su uradili i kod sjevernih gradskih vrata. Neki su nam građani davali i posljednju kunu, kažu, Bepo, Goran i Toni.

Na kraju, zahvalni smo  dobrim ljudima, mesarima, trgovcima i svima koji su nam donirali novac i potrebne proizvode, hvala našim dobrim kolegama i prijateljima na pomoći te svima koji su svojim prilogom pomogli da ova naša inicijativa zaživi. Također želimo zahvaliti Trogir Holdingu koji nam je pomogao, ravnatelju dvorane Marinu Pavkoviću na svesrdnoj pomoći te HEP- u na popravljenoj rasvjeti . 

Nakon završenog turnira u kojem je za najboljeg igrača proglašen Mario Pereža, a prvo mjesto odnijela  ekipa Ribole, drugo  Balančana, treće Naselja i četvrto Požarina Čiovo, mladi entuzijasti najavili su još mnogo sportskih događanja na uređenom igralištu.

Foto:IRM

{gallery}radiobepo{/gallery}

ZADNJE OBJAVE