24 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTIŽUPANIJAGAST 2017 otvorio vrata posjetiteljima i gostima

GAST 2017 otvorio vrata posjetiteljima i gostima

22. Međunarodni sajam GAST 2017, koji se održava u splitskoj Spaladium areni od 01. do 04. ožujka, svečano je otvoren danas u 10 sati. Sajam je otvorio Željko Garača, izaslanik predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Sajam GAST 2017 obuhvaća niz specijaliziranih sajmova: 22. Međunarodni sajam prehrane, 22. Međunarodni sajam pića, 22. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 22. Međunarodni sajam vina – Dionizijana, 12. Međunarodni sajam kave, 13. Međunarodni sajam namještaja – Furnitura, 12. Sajam za turizam – Saturn te 2. Međunarodni sajam sladoleda i slastica.

Poseban kuriozitet, koji se dugo očekuje u poslovnim krugovima, bit će svjetska premijera rebrandiga proizvoda Dalmacijavina, uključujući i njihov novi slogan “Pomalo, od 1946. godine” koja će se održati prvog dana sajma GAST, u 11.45 sati, na Centralnom degustacijskom trgu.

U okviru konferencijskog programa, održat će se 6. turistička mreža – konferencija o turizmu, a već tradicionalno, GAST prati i niz zanimljivih i atraktivnih događanja: Dionizijana – 21. međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića i svečana dodjela nagrada vinarima, Splitska gastro scena, Radionice o vinima, Natjecanje barmena  te humanitarna manifestacija Poznati u kuhinji.

ZADNJE OBJAVE