18 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRMuzej grada Trogira traži učenike i studente za rad tijekom ljetne sezone...

Muzej grada Trogira traži učenike i studente za rad tijekom ljetne sezone 2019.

Muzej grada Trogira traži učenike/ce trećih i četvrtih razreda srednjih škola i student(ic)e za rad tijekom ljetne sezone – od 1. lipnja do 30. rujna.

Radno vrijeme Muzeja grada Trogira tijekom lipnja i rujna je od ponedjeljka do subote (nedjeljom i blagdanom Muzej je zatvoren) 10:00 – 13:00 te 17:00 – 20:00, a tijekom srpnja i kolovoza svaki dan 10:00 – 13:00 te 18:00 – 21:00. 

Ovisno o broju prijavljenih kandidata moguć je rad u smjenama (tjedni raspored ujutro ili poslijepodne – po dogovoru). Rad u Muzeju grada Trogira tijekom ljetne sezone plaća se preko učeničkog ili studentskog ugovora, a cijena radnog sata je 21,50 kuna neto.

Ukoliko si zainteresiran/a, uz to komunikativan/na, pričaš (barem) engleski jezik, voliš povijest, umjetnost, baštinu i kulturu, prijaviti se možeš slanjem prijavnice (word dokument ili pdf) na e-adresu muzej-grada-trogira@st.t-com.hr, a možeš je donijeti i osobno u Muzej grada Trogira. Prijavnica treba sadržavati tvoje ime, prezime, adresu, e-adresu i kontakt broj telefona ili mobitela, zatim informaciju o razredu, školi ili fakultetu koji pohađaš, u njoj bi trebao/la napisati koje jezike pričaš i zašto bi volio/voljela raditi u muzeju, odnosno zašto si baš ti osoba koja treba raditi u muzeju…

Prijave se zaprimaju do 15. travnja 2019.

 

ZADNJE OBJAVE