37 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRMolitveni susret u crkvi Sv. Križa na Čiovu

Molitveni susret u crkvi Sv. Križa na Čiovu

Na blagdan Presvetog Srca Isusova, 24. lipnja, održat će se molitveni susret kojeg će u crkvi Sv. Križa na Čiovu predvoditi karizmatik Mijo Barada.

Susret započinje u 18:00 sati svetom misom koju će slaviti župnik don Stipe Žuro, potom slijedi klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, prigoda za ispovijed, nagovor i molitva.

Mijo Barada od 1983. godine vodi molitvene zajednice i seminare za duhovnu obnovu, u suradnji s brojnim svećenicima. Tijekom mnogih seminara obišao je mnogo djelova svijeta, a posebno ratom zahvaćena područja na Balkanu. Od 2005. surađuje s augustincima kanonicima od Windesheima iz Paringa. Od 2010. član je augustinske obitelji. Zajedno su 2012. godine osnovali udrugu “Misionari božanske ljubavi” kroz koju podupiru niz projekata.

Rođen je 1960. godine u Splitu, a živi u Segetu Donjem. Diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu u Zagrebu, u  braku je sa suprugom Erikom i imaju četvero djece.

Na njegovim susretima i seminarima uvijek je tražena stolica više, mnogi su se duhovno probudili i mogu posvjedočiti o raznim plodovima u svome životu. Iako u zadnje vrijeme puno putuje po zemljama zapadne Europe, raspored njegovih seminara možete naći na službenoj stranici: MISIONARI BOŽANSKE LJUBAVI.

Foto: rastimougospodinu.com

ZADNJE OBJAVE