24 C
Trogir
Subota, 13 kolovoza, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRMODNIM SPEKTAKLOM U TROGIRU MATIJA VUICA PROSLAVILA 40 GODINA KARIJERE

MODNIM SPEKTAKLOM U TROGIRU MATIJA VUICA PROSLAVILA 40 GODINA KARIJERE

Reviju su predvodile manekenke s kojima je Matija i započela, Ana Gruica Uglešić i Iris Rajčić

Matija Vuica, modna dizajnerica koja je ikona domaće modne scene predstavila je sinoć svoju novu kolekciju ‘Bezvremenska Minerva’ na autentičnoj i povijesnoj pozornici na trogirskom Trgu Ivana Pavla II. Matijina revija održala se u sklopu kulturnog festivala Opera Selecta. Njezina nova kolekcija dio je projekta Nomadica, koji već nekoliko sezona, putuje na različite destinacije diljem Hrvatske.

– Večeras se u Trogiru dogodila čarolija i drago mi je da smo dio Opere Selecta. Kad sam čula za taj projekt odmah sam rekla DA. Ovo je prva velika revija održana u posljednjih godinu i pol dana otkad se borimo s pandemijom i ja sam uistinu ponosna. U ovom projektu moj Viktor Drago mi je kao art direktor bio od velike pomoći – rekla je Matija dodavši kako je za glazbenu podršku bio zadužen Jurica Popović.

– Ovo je bio vrhunski događaj mode u Trogiru i potrudit ćemo se da postane tradicija. Nakon prve večeri Opere Selecta i majstora glazbe, večeras imamo majstore mode tako da se potvrđuje naš novi slogan koji smo kreirali “Obilježili majstori”, odnosno “Marked by Masters”, kazao nam je trogirski gradonačelnik Ante Bilić

Foto: Joško Herceg

ZADNJE OBJAVE