20 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRMjesni odbor Travarica: Prikupljanje ponuda za najam stana radi smještaja radiologa

Mjesni odbor Travarica: Prikupljanje ponuda za najam stana radi smještaja radiologa

Uspješno je okončana kadrovska priča Županijskog doma zdravlja o dovođenju specijalista radiologije iz BIH na rad u trogirsku ispostavu Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije. Kako se doznaje od Ruže Kovačević Bilić zamjenice trogirskog gradonačelnika, liječnik bi u Trogiru trebao biti već 4. listopada.

„U četvrtak smo s ravnateljem Doma zdravlja potpisali ugovor po kojem se Grad Trogir obvezuje radiologu osigurati stan na korištenje, nakon čega više nema nikakvih zapreka da liječnik dođe raditi kod nas“, kazala je Kovačević Bilić. 

Pozivaju se vlasnici nekretnina na području Grada Trogira – Mjesni odbor Travarica na podnošenje ponuda za najam stana radi smještaja doktora koji će obavljati poslove radiološke dijagnostike u Domu zdravlja u Trogiru. Planirano razdoblje trajanja najma je od 01. listopada do 31. prosinca 2019. godine, uz mogućnost produljenja ugovora po osiguranju sredstava u Proračunu Grada Trogira za 2020. te Projekcijama proračuna za 2021. -2020. godinu.

Na natječaj se može javiti pravna ili fizička osoba koja nema nepodmirenih dospjelih dugovanja prema Gradu Trogira po bilo kojoj osnovi (komunalna naknada, komunalni doprinos, zakupnina, naknada za korištenje prostora i slično) i da nema nepodmirenih dospjelih poreznih obveza prema Odluci o gradskim porezima.

Svoje ponude dostavite na adresu: Grad Trogir, Ivana Pavla II br. 1/II., 21220 Trogir, najkasnije do 4. listopada 2019. godine do 12 sati bez obzira na način dostave. Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Upravnom odjelu za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada, na adresi Trg Ivana Pavla II 1/II. kat, soba 21, ili telefon 021 / 444-570.

Više informacija potražite na internetskoj stranici Grada te na oglasnoj ploči gradske uprave. 

 

ZADNJE OBJAVE