16.4 C
Trogir
Ponedjeljak, 19 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR Mjesni odbor Travarica: Prikupljanje ponuda za najam stana radi smještaja radiologa

Mjesni odbor Travarica: Prikupljanje ponuda za najam stana radi smještaja radiologa

Uspješno je okončana kadrovska priča Županijskog doma zdravlja o dovođenju specijalista radiologije iz BIH na rad u trogirsku ispostavu Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije. Kako se doznaje od Ruže Kovačević Bilić zamjenice trogirskog gradonačelnika, liječnik bi u Trogiru trebao biti već 4. listopada.

„U četvrtak smo s ravnateljem Doma zdravlja potpisali ugovor po kojem se Grad Trogir obvezuje radiologu osigurati stan na korištenje, nakon čega više nema nikakvih zapreka da liječnik dođe raditi kod nas“, kazala je Kovačević Bilić. 

Pozivaju se vlasnici nekretnina na području Grada Trogira – Mjesni odbor Travarica na podnošenje ponuda za najam stana radi smještaja doktora koji će obavljati poslove radiološke dijagnostike u Domu zdravlja u Trogiru. Planirano razdoblje trajanja najma je od 01. listopada do 31. prosinca 2019. godine, uz mogućnost produljenja ugovora po osiguranju sredstava u Proračunu Grada Trogira za 2020. te Projekcijama proračuna za 2021. -2020. godinu.

Na natječaj se može javiti pravna ili fizička osoba koja nema nepodmirenih dospjelih dugovanja prema Gradu Trogira po bilo kojoj osnovi (komunalna naknada, komunalni doprinos, zakupnina, naknada za korištenje prostora i slično) i da nema nepodmirenih dospjelih poreznih obveza prema Odluci o gradskim porezima.

Svoje ponude dostavite na adresu: Grad Trogir, Ivana Pavla II br. 1/II., 21220 Trogir, najkasnije do 4. listopada 2019. godine do 12 sati bez obzira na način dostave. Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Upravnom odjelu za javne potrebe, opće poslove i imovinu grada, na adresi Trg Ivana Pavla II 1/II. kat, soba 21, ili telefon 021 / 444-570.

Više informacija potražite na internetskoj stranici Grada te na oglasnoj ploči gradske uprave. 

 

ZADNJE OBJAVE

Na državnom prvenstvu u Zadru ekipe ŽOK Trogir 5. u maloj i mini odbojci

Najmlađi uzrasti hrvatske odbojke okupili su se ovog vikenda na najbrojnijem natjecanju u Zadru na prvenstvima za najmlađe kadetkinje i kadete do...

Pomoć slijepim i slabovidnim osobama na podcastu Maria Markovine

Trogiranin Mario Markovina nedavno je pokrenuo podcast pod nazivom Znanje i Kreativnost koji se bavi problematikom slijepih i slabovidnih

U SPOMEN – Ivan Pavković (1928 – 2020)

U bolja prostranstva otišao je pjesnik Ivan Pavković, rođen 1928. u Segetu Gornjem, autor četrdesetak knjiga stihova i aforizama Nedavno...

AUDIO: Deveto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

PP Trogir: Objavio fotografiju sa zračnom puškom pa ga potražila policija

Trogirski policajci su dovršili istraživanje nad dvojicom muškaraca koje su osumnjičili zbog prekršaja Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.