10 C
Trogir
Petak, 27 siječnja, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRLjiljana Geić: Laburisti su moj logičan izbor

Ljiljana Geić: Laburisti su moj logičan izbor

Nositeljica liste Demokrata i Hrvatskih laburista za IX. izbornu jedinicu je Ljiljana Geić iz Trogira u kojem živi od 1982. Majka je dvoje djece te baka isto toliko unučadi. Od 1981. stalno je zaposlena u Tehničkom uredu Brodotrogira.

-Zadnjih dvadesetak godina radim na kompjuterskoj izradi programa za rezne linije čime sam direktno vezana za proizvodnju. Surađujući s radnicima spoznala sam njihove probleme te se godinama borila za njihova prava kroz članstvo u Sindikatu metalaca Brodotrogira. Zakon o radu skrojen je za poslodavce, a ne za radnike i usuđujem ga se nazvati „zakon o ugnjetavanju radnika“.  Do 2013. nisam bila članica nijedne stranke. Smatram da su laburisti moj logičan izbor jer sam cijeli radni vijek posvetila borbi za radnička prava.

-Stranački kolege su prepoznali moj rad te mi predložili da budem na izbornoj listi u koaliciji sa strankom Demokrata. Kao nositeljica liste osjećam veliku odgovornost. Moja satisfakcija će biti ukoliko mi moji škverani daju glas. Velike stranke imaju svoju mašineriju glasača koji neće odstupiti od svojih načela. Pozivam stoga one neodlučne, koji ne izlaze na izbore smatrajući kako ne mogu ništa promijeniti, da ovaj put postupe drugačije jer postoje i druge opcije. Svi građani trebaju izaći na izbore jer tek tako bi zastupnici bili izabrani stvarnom većinom, kazala je Ljiljana Geić.

Piše: AL

ZADNJE OBJAVE