19 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRLionsi Trogira u subotu obilježavaju Dan narcisa

Lionsi Trogira u subotu obilježavaju Dan narcisa

Lions klub Trogir i kaštelanski Klub žena liječenih na dojci povodom Dana narcisa organizira humanitarnu akciju prodaje narcisa. Humanitarna akcija održat će se 23. ožujka u subotu od 9:30 do 12:00 sati na Gradskim vratima tijekom koje će se prodavati narcisi, a prikupljena sredstva će se koristiti u prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke.

– Rak dojke je najčešća zloćudna bolest u žena i u Hrvatskoj je svake godine u porastu. Zbog toga se 24. ožujka obilježava Dan narcisa kada se prigodnom prodajom darovanih narcisa prikupljaju sredstva za liječenje, a osim toga želi se istaknuti potreba prevencije i naglasiti važnost edukacije žena da redovito obavljaju liječničke preglede kako bi se spriječila velika učestalost te zloćudne bolesti. Pozivamo sve građane Trogira da nam se u subotu pridruže u ovoj humanitarnoj akciji, rekla nam je to predsjednica Lions kluba Trogir Biljana Apostolska.

Svi koji u subotu na ulazu u Grad  posjete štand Lions kluba Trogir moći će kupnjom buketa narcisa donirati 20 kuna za borbu protiv ove zloćudne bolesti.  

 

ZADNJE OBJAVE