23 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTILIKOVNE RADIONICE U OKRUGU "UMJETNOST I DJECA"

LIKOVNE RADIONICE U OKRUGU “UMJETNOST I DJECA”

I ove godine u sklopu “Okruškog ljeta”, Likovna udruga” Guvno”, će održati već tradicionalnu radionicu za djecu pod nazivom “Umjetnost i djeca”. Održat će se tri radionice. Prva je 8. kolovoza s početkom u 10 sati na plaži Toč u Okrugu Gornjem. Druga je 9. kolovoza na glavnoj plaži u Okrugu Donjem također s početkom u 10 sati, a treća 10. kolovoza na plaži Toč u isto vrijeme.

  • Cilj radionica je približiti svijet boja i likovnog  stvaralaštva djeci i to prvenstveno uz zabavu i radost druženja. Ovogodišnje teme su obitelj i ljetovanje. Sudionici će imati priliku kroz svoj kreativan izričaj pokazati odnos prema obitelji, što im ona znači, ali i ljetovanju koje je također povezano s obitelji. Materijali kojim će se djeca koristiti su osigurani. Očekujemo veliki odaziv ne samo domaće djece već i one koja sa svojim obiteljima ljetuju na području Okruga, kazala je Vanja Čarija Propato predsjednica Udruge, ujedno i voditeljica radionica.

Sudeći prema radionicama koje su se već održavale na spomenutim plažama dječjeg šušura, smijeha i razdraganosti neće nedostajati.

GORDANA DRAGAN

ZADNJE OBJAVE