23 C
Trogir
NaslovnicaSPORTKRM Trogirka: Četiri pobjede i dva poraza na državnom prvenstvu

KRM Trogirka: Četiri pobjede i dva poraza na državnom prvenstvu

Rukometašice KRM Trogirke sretno su se i bez ozljeda vratile iz Umaga sa završnice PH za mlađe kadetkinje.

Cure su osvojile 13. mjesto, a svi smo prezadovoljni prikazanim, rekao je predsjednik kluba Joško Radić.

-Malo je čudno, ali stvari su se tako i događale.Igrale su tri utakmice u grupi u samo dvadeset sati. Prvo uvjerljiva pobjeda sa Đakovom i odlična igra, potom loša utakmica sa Zametom i visok poraz kada baš nijednoj curi ništa nije polazilo za rukom.

Na kraju u skupini opet odlična predstava naših cura i pobjeda nad Garešnicom od čak 11 golova razlike. U tom trenutku je započela utakmica Zameta i Đakova u kojoj Zamet nije smio izgubiti kako bi mi prošli, ali dogodilo se bas to. I to je sport, ali ne na način na koji se sve i odigralo jer su cure iz Rijeke poslije kazale da nisu baš željele igrati na pobjedu, osim nekolicine njih.

Jedan jako ružan detalj koji je Trogirke izbacio iz utrke za medalju, a svi koji su gledali naše cure su se složili da će ove godine otići daleko. Nakon te utakmice igralo se sa ekipom Sinja razigravanje za plasman i došao je drugi poraz jer cure nisu uspjele gurnuti u drugi plan događaj iz prethodnog dana.

Na kraju su ipak smogle snage te pobjedama protiv odlične Murvice i Umaga osvojile 13. mjesto. Vrlo lijep i raznovrstan rukomet je obilježio naš nastup i zbog toga smo ponosni i čestitam svim curama i trenerima na prikazanom.

Četiri pojede i dva poraza nema niti većina ekipa koje su plasirane na boljim pozicijama, a sustav omogćuje svašta pa su tako i Đakovo i Garešnica u konačnici bolje plasirane.

Prvak je četvrti put Vranjic, isti onaj koji se ove sezone dva puta spašavao i osvojio bod u dvobojima sa našim curama, drugo mjesto su osvojile Sesvete a treće Zamet koji je dan nakon “neigranja” sa Đakovom izgubio polufinale i to nakon penala…bolno ali vrlo brzo im se vratilo nesportsko ponašanje.

Na kraju se, eto, miješaju zadovoljstvo, ali i praznina jer smo svi svjesni da je trebalo biti drugačije. Cure su se družile i zabavile koliko je bilo moguće, a pravi put znamo to je najvažnije, zaključio je Radić.

{gallery}trogirka07{/gallery}

ZADNJE OBJAVE