13.1 C
Trogir
Nedjelja, 25 listopada, 2020
Naslovnica Ostalo ZABAVA KONCERT ZA PAMĆENJE Klapa Rišpet oduševila publiku u Ljubljani

KONCERT ZA PAMĆENJE Klapa Rišpet oduševila publiku u Ljubljani

Nije tajna da se klapa Rišpet i slovenska publika vole, a dokaz tome je spektakularan koncert koji se privukao brojne obožavatelje iz cijele Slovenije.

Nakon rasprodane dvije dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, pulskog Kaštela, jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa nastavlja niz. Ljetno kazalište Križanke u Ljubljani odzvanjalo je morskim zvucima i najljepšim ljubavnim stihovima. Rasprodane Križanke pjevale su u jedan glas s ovim dalmatinskim slavujima.

Atmosfera je bila ona prava ljetna, romantična i potpuno opuštena. Pjesme poput ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ‘Prsti zapleteni’, ‘Jedina jubav moga života’, ‘Kucaj srca tvoga’, ‘Kad iman tebe’ te mnoge druge, raznježile su ženski dio publike čije je oduševljenje bilo i više nego očito. Nekadašnji samostanski kompleks – Križanke, danas je jedan od najljepših prostora pod zvijezdama te se svojom prekrasnom akustikom savršeno uklopila s klapom Rišpet i njihovim pjesmama i glasovima. Gost iznenađenja je bio uvijek dobro raspoložen, Joško Čagalj–Jole, koji je zagrijao i zabavio publiku svojim poznatim hitovima.

Momci iz klape Rišpet nedavno su snimili spot za romantičnu pjesmu ‘Ja samo za te živin’ s kojom će ove godine nastupiti na Splitskom festivalu. U pjesmi se ponovno obraćaju ženama koje će se pronaći i u ovoj pjesmi. ‘Dalmatinski slavuji’, kako ih od milja zove publika zasigurno će opet oduševiti svoju vjernu publiku koja je s nestrpljenjem čekala njihov novi singl.

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....