20 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAKONCERT GODINE - MIA I PRIJATELJI "ŽIVOT NIJE SIV"

KONCERT GODINE – MIA I PRIJATELJI “ŽIVOT NIJE SIV”

Svoj prvi samostalni koncert  u Splitu Mia Dimšić će održati u subotu, 20. listopada, u dvorani ŠC “Gripe” s početkom u 19 sati.

Unatoč dosad velikom uspjehu i brojnim priznanjima kojima se Mia može pohvaliti u svojoj karijeri, uzbuđenje pred koncert u Splitu nije skrivala.

Jako mi puno znači što ću prvi put nastupiti u Splitu jer me uz taj grad vežu nevjerojatne uspomene. Svoju prvu autorsku pjesmu ‘Život nije siv’ izvela sam 2016. na Splitskom festivalu, a iduću godinu vratila sam se s pjesmom ‘Sunce, oblak, vjetar’ i osvojila 3 nagrade. Festival je toliko pridonio mojoj glazbenoj priči, otvorio mi hrpu novih vrata i tu sam sklopila neka od najljepših prijateljstava. Dva puta sam imala i čast nastupiti u Spaladium areni na dodjelama Porina i uz svaku me vežu uspomene za cijeli život, posebno posljednju na kojoj smo moj tim i ja osvojili 6 Porina. Ovo je najmanje što mogu učiniti za sve što mi je taj grad pružio i jako se veselim koncertu.  – rekla je Mia.

Mia i njezin bend izvest će uspješnice s Porinima nagrađenog albuma “Život nije siv”, te mnoge druge skladbe u Mijinoj zanimljivoj interpretacijia. 

Zahvaljujući medijskim promotorima koncerta, Gradskom radiju Trogir i Trogirskom portalu, svi stanovnici Trogira i Kaštela svoje ulaznice mogu nabaviti u Turističkoj zajednici Trogira radnim danom od 8 do 17 sati i subotom od 9 do 14 sati po cijeni od 50 kuna

te online na www.croatia-tickets.com.

Požurite po svoj primjerak jer broj ulaznica je ograničen.

 

ZADNJE OBJAVE