20 C
Trogir
Nedjelja, 25 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRKonačno! Radionice “Ide lito” u Muzeju grada Trogira!

Konačno! Radionice “Ide lito” u Muzeju grada Trogira!

Zahvaljujući odluci  Stožera kojom se dozvoljava održavanje radionica i igraonica, u Muzeju grada Trogira uskoro kreću radionice pod nazivom Ide lito.

Održavat će se pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš u Muzeju grada Trogira u utorak, 8. lipnja 2021. u 9:00 sati te u utorak, 15. lipnja 2021. u 9:00 sati. Polaznici radionica izrađivat će plakate na temu lita u tehnici kolaža.

“Lito se ćuti u zraku… Prošli smo svi zajedno puno teških mjeseci koje je najbolje što prije zaboraviti. Ljeto je posebno godišnje doba u Trogiru i Dalmaciji općenito; donosi šušur, lagane odjevne predmete, živost, koncerte, plažu i more. Potrebno nam je to ljeto puno života, potreban nam je osjećaj da smo ljudi koji mogu normalno živjeti i veseliti se običnoj, maloj svakidašnjoj slobodi. Nadamo se da nas niste zaboravili i nakon puno mjeseci napokon će prve radionice biti upriličene u Muzeju grada Trogira; nažalost broj polaznika je ograničen zbog još uvijek neizvjesne situacije. Prijavite se što prije!”, poručuje muzejska pedagoginja Goranka Tomaš.

Podsjećamo, s obzirom na to da je broj polaznika ograničen, potrebna je prethodna prijava na tel. 021 881 406 (birati 6), mob. 0996707159 ili e-adresu gogtomas@gmail.com. Cijena radionice je 20,00 kuna, a materijal za rad osiguran.

ZADNJE OBJAVE