23 C
Trogir
NaslovnicaSPORTKN Torcida Trogir u svečanom ozračju obilježila dva desetljeća djelovanja

KN Torcida Trogir u svečanom ozračju obilježila dva desetljeća djelovanja

Rođendansko slavlje KN Torcide Trogir u petak su, na prepunom trgu Ivana Pavla II., koncertom uveličali Marijan Ban i Diktatori, Kuzma & Shaka Zulu i gost Branko Medak.

– Organizacijom našeg rođendana, a posebno ovog koncerta pokazali smo da je KN Torcida Trogir najjača organizacija u Trogiru jer ovo ne može napravit nitko, kazao je Ivan Brkan predsjednik KN Torcide Trogir, priznajući kako je očekivao pun Trg Ivana Pavla II.

-Ponosan sam na ove mlade momke kad ih vidim kako se bore za svoje ciljeve. Bio sam prvi predsjednik, ali svi oni su moji predsjednici, izjavio je Tomislav Poljičanin Prki, ne krijući radost što KN Torcida Trogir slavi puna dva desetljeća djelovanja.

Slavlje se nastavilo u subotu, kada se na igralištu kod OŠ Majstora Radovana održao turnir Torcidinih podružnica. Sudjelovalo je trinaest ekipa iz cijele Hrvatske, uz torcidaše iz BiH i Njemačke, a u finalu su igrale ekipe Torcida Zadar i Torcida Zagreb.

Pobjedu je odnijela Torcida Zagreb, rezultatom 1:0, dok je treće mjesto zauzela Torcida Slavonije.

Prihod od turnira KN Torcida Trogir donirat će za uređenje Torcidinog boks kluba, a ovom se prilikom zahvaljuju sponzorima Gradu Trogiru i općinama Okrug i Seget.

Navijači su u subotu svi zajedno odgledali utakmicu Hajduk – Slaven Belupo u kino dvorani budući na Poljud nisu mogli ići  zbog HNS-ove kazne.

Podsjetimo, u četvrtak su trogirski torcidaši organizirali neviđenu bakljadu oko stare gradske jezgre, a u ponedjeljak kada je datum osnutka KN Torcide Trogir članovi kluba će položiti vijence i zapaliti svijeće na gradskom groblju prisjećajući se svojih dragih kolega i branitelja koji su dali živote na Oltar domovine.

Foto:IRM
{gallery}torcida7{/gallery}

ZADNJE OBJAVE