28 C
Trogir
NaslovnicaOstaloZABAVAKako je Danijela upoznala Papu: "Da nisi zajeba! Je si čuja?"

Kako je Danijela upoznala Papu: “Da nisi zajeba! Je si čuja?”

Danijela Dvornik na svom je Facebook profilu otkrila kako je izgledao trenutak kada je upoznala svoga svekra, legendarnog Borisa Dvornika. 

– Kada sam prvi put upoznala svoga svekra, bilo je na jednoj premijeri filma u Splitu, došla sam sa Dinom u to kino, nakon 10 dana naše veze i kad je premijera završila, otišli smo na domjenak, a Pape ( tako smo ga zvali, nije moglo drugačije) se zaderao iz jednog kuta terase : Dino, dovedi tu malu da je vidim! A Dino me sav ponosan doveo ocu, Pape me dobro promotri i kaže : Slušaj mulac, čuvaj ovu lipu malu i da nisi nešto zajeba! Je si čuja? – i tresne ga po leđima. Aj sad lipo počasti curu i budi dobar jer ćeš dobit! A ti mala, ako bude pizdija i pravija probleme, odma mi javi pa ću ga ja sredit! —I nasmije se onako kako je samo on znao, fakinski i namigne mi. – stoji u Danijelinom statusu.

Status je prikupio preko dvije tisuće lajkova, kao i brdo komentara koje bi mogli svesti na jedan – da je pokojni Boris Dvornik bio legenda. 

A prisjetila se Danijela i kako su izgledala njena i Dinova Valentinova.

– Ja bi se na Valentinovo obično posvađala sa mužem, a onda bi mi i rođendan bio sjeban 😉 Ta dva dana su bila idealna za rastavu braka, jer sam imala neka nerealna očekivanja. (To je bilo kad sam bila mlada, poslije sam shvatila da mi Valentinovo mora biti svaki dan)…Ljubav se hrani 365 dana u godini i slavi kad god za to postoji potreba. Bez obzira na sve….volite se , volite sve oko sebe i širite ljubav ma koliko patetično ovo zvučalo…<3 

p.s: jučer sam u dućanu donjeg rublja , gledala mladog izbezumljenog muškarca koji je dugo vremena birao neki donji veš za svoju dragu, počeo je na onom prigodnom odjelu s crvenim sexy vešom, a na kraju je završio na onom pamučnom običnom odjeljku gdje je bila akcija 3 para gaćica za cijenu 2 para …vidi se da je neiskusan 🙂 … Naučit će! – napisalaje Danijela na svom Facebook profilu i od srca nasmijala mnoge.

Izvor: Dalmacija News

ZADNJE OBJAVE