20 C
Trogir
Nedjelja, 25 rujna, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRKAIROS KUP: Ništa ih neće spriječiti da nastave s tradicijom

KAIROS KUP: Ništa ih neće spriječiti da nastave s tradicijom

Ženski rukometni klub Trogir 58 i ove godine organizira tradicionalni Kairos Kup. Kako nas je izvijestio predsjednik Joško Radić, turnir će se zbog situacije s COVID-om održati u manjem sastavu, ali ništa ih neće spriječiti da nastave s tradicijom.

-Turnir će se odigrati bez klubova izvan Dalmacije. Uz domaći klub ŽRK Trogir 58 sudjeluju Split, Sinj, Cetina, Dugopolje i Vranjic koji nastupaju u obje generacije 2008. i 2006. Turnir započinje u petak od 11:30 i traje do večernjih sati. U subotu od 10 do 16 sati igraju se razigravanja i pripreme za finalni dan koji je nedjelju od 9 do 15 sati. U suradnji s Gradom Trogirom i sportskom dvoranom organizirat ćemo mjerenje temperature, dezinfekciju ruku i obuće, a pazit ćemo da cure ne ulaze u dvoranu s istim patikama u kojima su bile vani. Uz sve planirane mjere, nadamo se pobjedi rukometa nad bolešću, kazao nam je Joško Radić, predsjednik ŽRK Trogir 58.

Seniorke se pripremaju za nadolazeću sezonu

-Započeli smo krajem kolovoza s pripremama trenirajući jednim dijelom na Batariji zbog aerobnih vježbi. Cure su se vratile u dvoranu i već smo imali dvije provjere protiv prvoligaša Sinja te Splita. Čeka nas još jedna utakmica ovog vikenda sa Splitom 2010. Trudimo se igrati jake pripremne utakmice pred početak sezone koja je i službeno najavljena za prvi vikend u listopadu. Nadamo se da će sve cure biti zdrave, u dobroj formi, dobro pripremljene i jedva čekamo početak sezone, zaključio je Radić.

ZADNJE OBJAVE