9 C
Trogir
Utorak, 29 studenoga, 2022
NaslovnicaOstaloZABAVAJedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice stiže u kulu Kamerlengo

Jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice stiže u kulu Kamerlengo

Koncertima u trogirskoj kuli Kamerlengo u petak 4. rujna te u subotu 5. rujna u Ljetnom kinu Slavica u Dubrovniku Massimo Savić, jedan od rijetkih domaćih glazbenika koji ni ove godine nije odustao od javnih nastupa, zaključit će svoju jadransku ljetnu koncertnu sezonu. 

„Iznimno se veselim ovim koncertima jer, jasno vam je, 2020. baš nije bila koncertna godina. Moj bend i ja ne možemo dočekati da opet stanemo na pozornicu i zajedno s publikom unesemo malo glazbe i radosti u naše živote. Teški su trenutci iza nas, a zasigurno i ispred nas pa nam ovi rijetki momenti uživanja u umjetnosti čine iznimno zadovoljstvo“ kaže Massimo, glazbenik jedinstvenih i prepoznatljivih glazbenih sposobnosti. 

Massimo i njegov bend predstavit će se brojnim hitovima iz njegove bogate karijere, pjesmama objavljenim na 19 do sada snimljenih nosača zvuka, od prvog Sjaj u tami koji je grupa Dorian Gray snimila 1983. do posljednjeg albuma Sada, izdanog 2018. i ovogodišnjeg hita Mali krug velikih ljudi koji trenutno suvereno vlada domaćim top ljestvicama. 

“Glazba je titraj u zraku koji izaziva emocije, ona je najljepše što nam je svemir dao”, često ističe glazbenik nagrađen s čak deset nagrada Porin u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”.

Kroz svoju više od 35 dugu karijeru, Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice, a među kolegama, strukom i publikom poznat je i kao vrhunski gitarist. To dokazuju i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike, prodaja njegovih albuma i njegove pjesme koje redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica. 

U nikad težim okolnostima izazvanim pandemijom Massimo i njegov band ovog su ljeta, prije predstojećih koncerata u Trogiru i Dubrovniku, nastupali u Kaštelu u Puli, na ljetnoj pozornici u Makarskoj, u Splitu na Sustipanu u sklopu 66. Splitskog ljeta te na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

“Zahvalan sam na hrabrosti i upornosti Tomislavu Kašljeviću i njegovoj produkcijskoj kući Music Time u čijoj su organizaciji održani ovi koncerti. Okolnosti su teže nego inače, organizacija podrazumijeva manji broj publike uz, jasno, pridržavanje svih propisanih preventivnih mjera”. 

Bend i organizatori će se, kao i na dosadašnjim koncertima, strogo pridržavati svih preporučenih protuepidemijskih mjera pa mole i publiku da se tako ponaša. Sve će upute biti jasno istaknute na ulazu na koncert. Kako se radi o sjedećim koncertima poduzete su sve mjere da nastupi budu sigurni i da publika može maksimalno uživati u muziciranju.

Koncerti započinju u 21 sat, a ulaznice se mogu nabaviti u online sustavima Eventim i Moje karte te na ulazu na dan koncerta.  

Uoči koncerta u Trogiru Gradski radio Trogir ugostio je Massima

“Nastojimo stalno mijenjati repertoar. Moji asistenti čuvaju koncertne plahtice i tako pazimo da se ne ponavljamo. Ovo ljeto smo otkrili koncertni raspored koji nam izuzetno odgovara jer napraviti dobar je prava čarolija. Treba slijediti i emotivnu i ritmičnu napetost. Garantiram da tko god dođe u kulu Kamerlengo neće otići nezadovoljan jer će ispred sebe imati band koji se daje sto posto. Budimo dobri, zdravi i sretni! ”, poručio je Massimo trogirskoj publici.

Poslušajte gostovanje na Gradskom radiju Trogir – voditelj Ciprijan Buble …

ZADNJE OBJAVE