15 C
Trogir
Nedjelja, 19 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRJAVNI POZIV ZA KANDIDIRANJE MANIFESTACIJA ZA DODJELU POTPORA IZ PROGRAMA „POTPORE TURISTIČKIM...

JAVNI POZIV ZA KANDIDIRANJE MANIFESTACIJA ZA DODJELU POTPORA IZ PROGRAMA „POTPORE TURISTIČKIM MANIFESTACIJAMA” U 2023.

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA TROGIRA objavljuje JAVNI POZIV Za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa „Potpore turističkim manifestacijama” u 2023.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice grada Trogira za manifestacije od lokalnog, regionalnog, nacionalnog ili međunarodnog značaja, kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju, a koje doprinose slijede im ciljevima:

razvoju turizma,

podizanju kvalitete turističke ponude,

razvoju kongresnog, kulturnog, sportskog, gastronomskog i ostalih selektivnih oblika turizma, razvoju sadržaja koji omogućuju poboljšanje kvalitete i produženje turističke sezone,

povećanju ugostiteljskog i drugog turisti kog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone, stvaranju prepoznatljivog imidža turizma grada Trogira.

Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 35.000,00 EURA.

Najmanji iznos financijskih sredstava, koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 500,00 EURA, a najave i iznos po pojedinom projektu je 3.500,00 EURA.

Sredstva potpore odobrit će se za organizaciju i realizaciju: kulturna/zabavna, sportska, eno-gastronomska, povijesna, tradicijska i ostala dogradanja.

Prednost kod dodjele potpora imaju manifestacije koje se održavaju u razdoblju do 31.5. i nakon 1.9.2023.

Dakle, sve pravne i fizičke osobe od danas do 28. veljače mogu se prijaviti na Javni poziv Turističke zajednice grada Trogira za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa „Potpore turističkim manifestacijama“ u 2023. Više o uvjetima i načinu prijave možete saznati na linku: https://hr.visittrogir.hr/_files/ugd/1220f0_ee0e94b40f7b4c7ebeb23d6c7a9dd1ec.pdf

Prijavni obrazac nalazi se na ovoj stranici: https://hr.visittrogir.hr/natje%C4%8Daji

ZADNJE OBJAVE